odutý marcipán
Pozrite si aj
Ja keď robím poschodku, tak naplnenú ju poskladám na podložkách na seba a tak dám stuhnúť do chladničky. Potom sa mi nestane, že sa mi po potiahnutí a poskladaní hotovej torty oduje marcipán. A ani ju nemusím vystužovať, zatiaľ vždy perfektne vydržala aj prevoz aj hodiny na svadobnom stole.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja dám stuhnuť každé poschodie na podložke zvlášť,vystužim drevenými paličkami a keď príde zákaznička tak ju poskladám a heď vidí ako si ju rozobere.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
veď aj ja to vystužujem poťahujem to až vtedy keď to je stuhnuté,tak neviem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja potahujem zelatinovou hmotou,a doteraz sa nikdy nic neodulo,ale dnes ano...nie je ani poschodova,okruhla,priemer 26 cm,mala torta,a boky mi zacali oduvat...som to poprepichovala,vytlacila vzduch,som zvedava co to spravi do rana v chladnicke...a stuhnuta bola riadne,od vcera sa chladila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Hanni,to isté som urobila aj ja.Myslím,že to vydrží,ale aj tak som chcela vedieť,ako tomu predísť.Díky všetkým
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na spodnej 3 poschodovej torte sa mi odul marcipán
,celá torta má cca 10kg a povedzme ,že na tej spodnej je 3kg a 1.3kgtorta,ako to mám urobiť aby sa mi v budúcnosti neodúval???mám dať hrubší marcipán?Keď som ju poťahovala dobre som povytláčala vzduch tak neviem kde robím chybu.Zajtra mám robiť ešte jednu 3 posch.Tak Vás poprosím o rady.Ďakujem
