poleva - paletta cold
Pozrite si aj
beatka - no myslím že na tvoje otázky Ti nikto presne nedá odpoveď, ale z vlastných skúsenosti toľko - je to hotová zmes , ktorá sa ničím už neriedi, môžeš ju pridávať napr. do želatíny - alebo do čírych gélov ktoré použiješ ako konečnú úpravu na povrch zákuskov napr., alebo môžeš ňou priamo zdobiť napr. zákusok poliaty čok. polevou - je to krásne, alebo rolády , alebo linecké koláčiky - no jednym slovom slúži na konečnú úpravu zákuskov. Na koľko ti vystačí kg - tak to závisí koľko a ako budeš zdobiť. Nikdy to neuschne , ale pri krájaní vôbec nerobí problémy. No tak asi takto -
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem, aj to stačí, aby som si urobila predstavu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Beatka,
paletta cold je už hotová "zrkadlová" poleva na zákusky - nikdy nestečie ani nezamrzne v mraznicke. Nanáša sa len v tenkých vrstvách. Na 1 plech 40x30 budeš potrebovať cca 200-300g. Je dôležité ju nepremiešavať - aby si do nej zbytočne nezamiešala vzduch - spravili by sa ti v nej bublinky a stratila by lesk.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za info....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte. krásny deň prajem. rada by som zistila informácie o poleve Paleta cold, ak ju niektorá používate. chcela by som vyskúšať niečo nové, ale najprv zhodnotiť, či sa mi to oplatí. Chcela by som vedieť, ako sa pripravuje táto poleva, či je už hotová, keď ju kúpim, balenie 1 kg na koľko zákuskov vystačí, resp., koľko polevy je potrebné na jeden klasický zákusok a ešte otázočka, či tá poleva drží, teda či sa nezlieva a či sa dobre reže.
Viac otázok, ale určite sa nájde niekto ochotný, lebo ja som našla len málo informácii. Ďakujem cmuk