reklama

maslový krém


reklama

Prosím o radu pri príprave krému pod poťahovku. Ďakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ja len stručne, sadkaj si, urob pohodlíčko a čítkaj: http://www.tortyodmamy.sk/forums/kremy/aky-krem-pod-potahovku, alebo ešte stručnejšie: šľahaj maslo a podľa chuti pridávaj práškový cukor.
Ako bonus: stačí zadať do vyhľadávača, čo potrebuješ a keď ani po preštudovaní "vyhodených" príspevkov nenájdeš vhodnú radu, určite sa nájde dobrá dušička, /ktorých na tejto stránke je chválabohu ešte dosť/, ktorá Ti poradí, ale prosííím, nedávaj takéto "jednoduché" otázky, ktoré sa dokola opakujú a ľahšie ako napísať nový príspevok je nájsť vlastnoručne aj odpoveď. Ja to naozaj nemyslím v zlom, ale každá sme nejak začínali a u väčšiny prvým krokom bola teória z tejto stránky a prelúskanie množstva príspevkov a receptov Úsmev

Veľký úsmev Veľký úsmev Veľký úsmev Nuž nedalo sa ináč, pretože z tých dokola opakujúcich sa otázok sa mi až hlava točí...a pritom to nie je žiadna veda, tak som dala návod ako si pomôcť pri hľadaní Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa

Ono je to ťažko.Mi čo sem nakukneme aspoň obdeň to vidíme,ale keď sem niekto príde raz za týždeň a pod./a neprejde si staršie príspevky/,tak to dopadne takto/čo pod poťahovku, akú hmotu na kvietky, piškóta ktorá narastie....../ Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Veľký úsmev

doddy, Ne, 09. 10. 2011 - 22:57

Ja davam vzdy slahany krem nad parou a nikdy mi to problem nerobilo.Aj pudingovy v pomere 1:1 a tiez bolo vsetko ok.Raz som sa pozabudol,´tortu som obtrel ananasovym kremom s kuskami anansu,uvedomil som si to az po potiahnuti torty,a ziadne topenie potahovky nebolo.Pouzivam K2.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama