maslový krém
Pozrite si aj
maslo a práškový cukor...istota...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja len stručne, sadkaj si, urob pohodlíčko a čítkaj: http://www.tortyodmamy.sk/forums/kremy/aky-krem-pod-potahovku, alebo ešte stručnejšie: šľahaj maslo a podľa chuti pridávaj práškový cukor.
Ako bonus: stačí zadať do vyhľadávača, čo potrebuješ a keď ani po preštudovaní "vyhodených" príspevkov nenájdeš vhodnú radu, určite sa nájde dobrá dušička, /ktorých na tejto stránke je chválabohu ešte dosť/, ktorá Ti poradí, ale prosííím, nedávaj takéto "jednoduché" otázky, ktoré sa dokola opakujú a ľahšie ako napísať nový príspevok je nájsť vlastnoručne aj odpoveď. Ja to naozaj nemyslím v zlom, ale každá sme nejak začínali a u väčšiny prvým krokom bola teória z tejto stránky a prelúskanie množstva príspevkov a receptov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mariolka naozaj stručné vysvetlenie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nuž nedalo sa ináč, pretože z tých dokola opakujúcich sa otázok sa mi až hlava točí...a pritom to nie je žiadna veda, tak som dala návod ako si pomôcť pri hľadaní
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ono je to ťažko.Mi čo sem nakukneme aspoň obdeň to vidíme,ale keď sem niekto príde raz za týždeň a pod./a neprejde si staršie príspevky/,tak to dopadne takto/čo pod poťahovku, akú hmotu na kvietky, piškóta ktorá narastie....../
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja davam vzdy slahany krem nad parou a nikdy mi to problem nerobilo.Aj pudingovy v pomere 1:1 a tiez bolo vsetko ok.Raz som sa pozabudol,´tortu som obtrel ananasovym kremom s kuskami anansu,uvedomil som si to az po potiahnuti torty,a ziadne topenie potahovky nebolo.Pouzivam K2.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím o radu pri príprave krému pod poťahovku. Ďakujem