neviem v čom robim chybu?
aky mas recept?
ja mam takyto:
3 dcl vody
8 dkg oleja
25 dkg hladkej muky
6 vajec
štipka soli
Krem robim pudingovy
Pečiem na 180°C 10 minut, prvych 5-7 minut neotvarat rúru, este letne prekrojit.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
daj si do vyhladavania v pravo hore slovo Venceky a najdes co potrebujes a nielen to, ale aj ine, co nebudes vediet ohladom inych veci,tam to urcite najdes krasny den
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jaich robím podľa toho receptu ako je tu napísaný, len dávam 5 vajec a nie 6. Pešiem ich 1O min. na 200 stupňoch, rúru n eotváram a potom na 170 asi ešte 15 až 20 min. záleží akú majú farbu. Ak sú zlatohnedé tak si vyberiem jeden a skontrolujem aj spodok a ak je upečený, tak ich vyberám. Vlažné rozkrojím a plnim krémom a šľahačkou. Ak ešte niečo, tak sa môžte ozvať. Rada odpoviem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
všetko je od pečenia, najlepšie piecť od 180 - 200 stupňov, ja rúru neotváram až pokiaľ nie sú pekné zlatohnedé a pred pečením dávam na spodok druhý plech, kde vylejem tak deci vody, keď sú venčeky zlatohnedé, pichni do jedného špáradlom, ak sú vnútri surové, uvidíš na ňom - veľa šťastia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..ja robím ako Sisitami, počet vajec závisí od ich veľkosti, cesto nemá byť veľmi tuhé, potom sa ťažko vytláča z vrecka, musí byť také aby išlo z vrecka ľahko, aby si sa pri vytláčaní moc nenarobila.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a mne pre istotu dnes zhoreli
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..neplačkajJarušš2, ktovie na čo si myslela ?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kvákala som zo susedami
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem moc vam vsetkym za odpovede
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
čítala som niekde na Dor.....i, že venčeky po prekrojení sú vždy trochu mokré.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
potrebujem poradit.Už niekolko krat som robila venceky ale zakazdim mam cesto bud moc upecene az sa lame ked ich rozkrajujem alebo su v nutri take mokre.A preto sa chcem vas skusenejsich opytat kde asi robim chybu a ak mate nejaky osvedceni recept na venceky budem vam velmi vdacna ak mi ho napisete. velmi pekne vam dakujem