
Komentáre
Zaujímavá technika zdobenia,je to veľmi precízne.Super prácička a skvelý nápad.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
supeeer
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
po tolkych marcipanom zdobenych som natrafila na tuto
,povedzte nieje to skost?toto je umelecke dielo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Adika, máš pravdu, ja by som sa na tú tortu iba pozerala
a zdravím Katušku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jej dievcata, dakujem.
Tuto tortu som robila asi pred 3 rokmi, vtedy som s marcipanom iba zacinala a o existencii nejakej K2, alebo White icing som nemala ani potuchy.
Inac je to podstatne pracnejsie, ako marcipan.
(Chvalabohu, ze momentalne marcipan je "inn"... )
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
veľmi krásne vyzdobená podkova
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasne prplava robota
ty mas nervy zo zeleza
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super
