nepekný korpus - spadnuté rohy
Pozrite si aj
nic s tym netreba robit...prerezat normalne rovno, normalne naplnit a pekne celu tortu potriet kremom a zahladit..a hlavne tie rohy...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mozes okraje orezat, len torta bude uz mensia. ale inak myslim, ze je to v pohode, lebo krem to vyrovna.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ak máš rohy mierne spadnute dorovnáš krémom,ale ak je to vela,tak ja trošku podvihnem piškótu,,niektorú strednú a doplním krem do rohu...nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...aj mne sa to stáva - ak je to veľmi spadnuté -už počas plnenia davam do tých krajov aj trošku cesta na podvihnutie - pri krájaní to nieje poznať. Ak je to len trochu - to sa vyrovná po jemnom zaťažení. (vždy nechám najprv tortu 2-3h v chladničke zatuhnúť). potom dám navrch papier na pečenie + dosku a zvyčajne maslom alebo krabicou od mlieka to vyplním - ten priestor medzi doskou a policou nabližšou nad tortou. čiže tortu potieram krémom až pred zdobením (obkrájam boky do rovna a potom potriem krémom a poťahujem ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem Vám veľmi pekne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte poraďte mi prosím ako zakamuflovať spadnuté rohy korpusov. Piekla som štvorce. Krásne sa upiekli ale rohy sú nižšie , akoby spadnuté, stred vyšší. Myslíte, že by som to mohla doplniť plnkou alebo korpusy zrezať. Neviem či píšem zrozumiteľne ale neviem to lepšie opísať. Budem ich poťahovať. Ďakujem ta radu.