reklama

nepekný korpus - spadnuté rohy

Petina , 06. 10. 2010 - 00:52

reklama

Ahojte poraďte mi prosím ako zakamuflovať spadnuté rohy korpusov. Piekla som štvorce. Krásne sa upiekli ale rohy sú nižšie , akoby spadnuté, stred vyšší. Myslíte, že by som to mohla doplniť plnkou alebo korpusy zrezať. Neviem či píšem zrozumiteľne ale neviem to lepšie opísať. Budem ich poťahovať. Ďakujem ta radu. Torta

Pozrite si aj


reklama


reklama

JakubTN, St, 06. 10. 2010 - 01:33

nic s tym netreba robit...prerezat normalne rovno, normalne naplnit a pekne celu tortu potriet kremom a zahladit..a hlavne tie rohy...

mozes okraje orezat, len torta bude uz mensia. ale inak myslim, ze je to v pohode, lebo krem to vyrovna. Mrkám

Zuzanaz, St, 06. 10. 2010 - 08:46

ak máš rohy mierne spadnute dorovnáš krémom,ale ak je to vela,tak ja trošku podvihnem piškótu,,niektorú strednú a doplním krem do rohu...nech sa dari Mrkám Mrkám Mrkám

zabinka, St, 06. 10. 2010 - 10:33

...aj mne sa to stáva - ak je to veľmi spadnuté -už počas plnenia davam do tých krajov aj trošku cesta na podvihnutie - pri krájaní to nieje poznať. Ak je to len trochu - to sa vyrovná po jemnom zaťažení. (vždy nechám najprv tortu 2-3h v chladničke zatuhnúť). potom dám navrch papier na pečenie + dosku a zvyčajne maslom alebo krabicou od mlieka to vyplním - ten priestor medzi doskou a policou nabližšou nad tortou. Áno čiže tortu potieram krémom až pred zdobením (obkrájam boky do rovna a potom potriem krémom a poťahujem ...

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama