
reklama
reklama
Komentáre
Ja dávam želatínu v prášku priesvitnú (býva aj červená, želená a žltá) od Dr.Oetkera a ja sa snažím vždy vystihnúť ten bod kedy začína trošku tuhnúť a vtedy ju hneď dávam na tortu a vždy je pekná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ved práve, treba vystihnúť ten pravý okamih...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Treba len skúšať...moje začiatky boli ťažké ale naučila som sa na vlastných chybách
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
vyzerá fajnovo, prosím ťa ako dávaš želatinu na to ovocie? Mne to stále stečie z neho...
