
Komentáre
Žiadny fígeľ Jani, to je iba sneh nad parou. Na jedno bielko 70 g kryš. cukru. A je to.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem, zapisujem si!
A ešte to chce takú zručnosť, ako máš ty pri striekaní.....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To nieje až také ... treba len odhadnúť správnu hustotu ani príliš husté (vtedy je to také zcukornatené) ani riedke. Keď odstavíš z pary treba ešte prešľahať aby sa neurobila zvrchu kôra. Aby trocha vychladol.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krása
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Krááááásne............
Ja som "cukrar" amater, ale to co dokazete vy, tak to je super.
Nornalne rozmyslam ze to idem skusat aj ja
ale ja som nikdy ziadnu tortu nepiekla, tak ja vlastne ani neviem ziaden recept -platy, krémy ...No, keby mne mal niekto poradit-tak to by bolo chuda ziena-tolko pisania
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ked budem vediet tak napiseme poradíme... neboj každý nejako začínal.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádherná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Máš nejaký fígeľ alebo recept, ako dosiahnuť tak krásny krém??