
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádherné ruže
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádherná záplava ruží
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krása a tie ruže sú super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prekrásne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
úžasné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
paráda !!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prekrásne sú tie ruže
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Krásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádherné ruže !
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádhera!!!
Ten kosik je grilaz?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tie ruže sú veľmi krásne s nimi to muselo zabrať veľa času.
Toto je hodnotenie mojej dcéry.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vsetkym ,kosik je cokoladova piskota aj plnka, len rucka je grilaz a je tam 50 ruzi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasne ruze
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to je krááááááááása nááádherné ruže
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak ruže sú naozaj ako živé, ale keby som poprosila prezradila by si mi ten griláž ja už potom dlho márne pátram, ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem,grilaz je nasledovne:1 kg kockovehe cukru dame do nadoby na sporak nechame to skaramelizovat a pridame 1 kg posekanych a cast pomletych orechov zamiesame a mame grilaz s ktorou mozeme pracovat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem veľmi pekne, keď vyskúšam tak sa ohlásim, ešte raz ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nemohla by si mi ešte trošku poradiť, mám z toho jednu guču ktorá sa nedá ani rozvaľkať a už je to aj slané čo mi pot steká po čele, nedá sa s tým nič robiť, a ja mám od svokry taký recept na koliečka na ne ide krém a na to treba vykrajovať z karamelu koliečkaa potom poliať čokoládou, žial svokry už nieť a ja si s tým neviem poradiť,ešte raz ´dakujem,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no stym karamelom sa musi pracovat za horuca podlozka by mala byt z hmoty ktora znasa horuce antikor a pod ja si to najprv potriem olejom aby nelepilo a rozvalkam a robim tvary ktore potrebujem musis to stale udrziavat horuce ked stvrdne da sa zase roztopit, ja som tiez len taky samouk mozno sa tu najde niekto kto je nato vymakany a vie to lepsie ako ja a ozve sa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak ešte raz ti ďakujem, už mi zhorel aj hrniec, ale možno som urobila chybu že ja som to celé vyliala na plech, ono to stvrdlo, a keď som to dala znovu do hrnaca zohraiť tak mi to zhorelo, tak až nadobudnem znovu odvahu ešte raz vyskúšam, neviem ale pred vianocami dávali na Markíze takú pani čo z toho robila krásne veci, vianočné ozdoby zvonček a pod. Nebola si to ty?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nebola som to ja,ale ked chces len skusat tak to mozes robit aj z mensej davky napr, 200g cukru a mozes tam dat aj menej orechov, na tych 200 g cukru si daj 100 - 150 g orechov to sa nic nestane budes to mat viac cukrove ako orechove aby si si nenicila material,ked to mas urbene ten karamel mozes to drzat aj v horucej vode aby ti nestvdlo ale v hrnci nie ze to tam vylejes do tej vody lebo stym sa da pracovat len za horuca a dobre pali na prsty
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prenádhrné ruže
