reklama

cokoladovy kosik na 50- siatiny

Pridal/a mariad dňa 21. 07. 2008 - 14:11
cokoladovy kosik na 50- siatiny, torta, Narodeninové torty, mariad, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

susi, St, 23. 07. 2008 - 12:24

Tie ruže sú veľmi krásne s nimi to muselo zabrať veľa času.Áno Áno Tlieskam Tlieskam Úsmev Toto je hodnotenie mojej dcéry.Slnko

mariad, St, 23. 07. 2008 - 18:07

dakujem vsetkym ,kosik je cokoladova piskota aj plnka, len rucka je grilaz a je tam 50 ruzi

HelkaT, So, 26. 07. 2008 - 10:58

tak ruže sú naozaj ako živé, ale keby som poprosila prezradila by si mi ten griláž ja už potom dlho márne pátram, ďakujem

mariad, So, 26. 07. 2008 - 13:58

dakujem,grilaz je nasledovne:1 kg kockovehe cukru dame do nadoby na sporak nechame to skaramelizovat a pridame 1 kg posekanych a cast pomletych orechov zamiesame a mame grilaz s ktorou mozeme pracovat

HelkaT, So, 26. 07. 2008 - 14:00

Ďakujem veľmi pekne, keď vyskúšam tak sa ohlásim, ešte raz ďakujem

HelkaT, Ne, 27. 07. 2008 - 17:21

nemohla by si mi ešte trošku poradiť, mám z toho jednu guču ktorá sa nedá ani rozvaľkať a už je to aj slané čo mi pot steká po čele, nedá sa s tým nič robiť, a ja mám od svokry taký recept na koliečka na ne ide krém a na to treba vykrajovať z karamelu koliečkaa potom poliať čokoládou, žial svokry už nieť a ja si s tým neviem poradiť,ešte raz ´dakujem,

mariad, Po, 28. 07. 2008 - 08:34

no stym karamelom sa musi pracovat za horuca podlozka by mala byt z hmoty ktora znasa horuce antikor a pod ja si to najprv potriem olejom aby nelepilo a rozvalkam a robim tvary ktore potrebujem musis to stale udrziavat horuce ked stvrdne da sa zase roztopit, ja som tiez len taky samouk mozno sa tu najde niekto kto je nato vymakany a vie to lepsie ako ja a ozve sa

HelkaT, Ut, 29. 07. 2008 - 15:44

tak ešte raz ti ďakujem, už mi zhorel aj hrniec, ale možno som urobila chybu že ja som to celé vyliala na plech, ono to stvrdlo, a keď som to dala znovu do hrnaca zohraiť tak mi to zhorelo, tak až nadobudnem znovu odvahu ešte raz vyskúšam, neviem ale pred vianocami dávali na Markíze takú pani čo z toho robila krásne veci, vianočné ozdoby zvonček a pod. Nebola si to ty?

mariad, Ut, 29. 07. 2008 - 17:27

nebola som to ja,ale ked chces len skusat tak to mozes robit aj z mensej davky napr, 200g cukru a mozes tam dat aj menej orechov, na tych 200 g cukru si daj 100 - 150 g orechov to sa nic nestane budes to mat viac cukrove ako orechove aby si si nenicila material,ked to mas urbene ten karamel mozes to drzat aj v horucej vode aby ti nestvdlo ale v hrnci nie ze to tam vylejes do tej vody lebo stym sa da pracovat len za horuca a dobre pali na prsty


reklama

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama