Ahojte...chcela by som poprosit o radu ako na tuto tortu....je prekrasna a bojim sa ,ze ju nezvladnem...trapi ma krajka,ktora je na celej torte, ako ju tam dat a aku sablonu, si na tu krajku kupit. Budem vdacna za vsetky rady...dakujem
Kategória:
Podkategória:
Rozmyslala som nad touto....len je dost draha,tak vas chcem poprosit o rady

Na torte na 99% nie je čipka robená šablónou, ale klasicky Royal icingom (bielok s cukrom ako varianta) a možno podľa pevných šablón. Z toho čo vidím, ide o rovnaké opakujúce sa vzory po celej ploche každého korpusu. Myslím, že je zbytočné v tomto prípade používať drahé šablóny a Suggar veil - ktorý je tiež drahý. :-)A čo sa týka náročnosti na čas sú obidve techniky asi rovnaké. Navyše Suggarveil - ak si s ním ešte nerobila sa ti vôbec nemusí podariť, nepreschne, alebo preschne veľmi. Musíš si urobiť viac takých čipiek - staále počkať kým Suggar veil uschne aby si čipku mohla vybrať zo šablóny.
tiež som toho názoru, že to nie je krajka, zväčši si tú tortu. Súhlasím s tým, čo napísala ramira
Ramira, ako si to myslela ...podla pevnch sablon?... A ak som pochopila,tak je to rucne robena krajka? Ufff tak to asi nedokazem....dakujem za odpovede...a neviete dat nejaky link na ten R.incing, ako s tym pracovat? Mooooc dakujem
Ja by som to robila bielkovou polevou ako aj robievam na svadobne torty a doplnila niečim strieborným drobným buď kvietkami z perličkou alebo len perličkami...Držím palce
Dakujem dievčence...no vyzerá to tak, že torta bude iná...tak teda uvidím
dakujem vám za reakcie...