Mraziť tortu na prevoz?
Pozrite si aj
Zmrazenú som neprevážala,ale v pevnom kartóne vysokom,na spodok som namrazila Petfľaše 2 l naplnené vodou dala na ne tenký kartón obalený alobalom ,na to protošmykovú fóliu-aby podnos netancoval ,vložila tortu a obalila vrch kartónu potr.fóliou.Tiež išla do Nemecka autom a pohoda.Možno má niekto lepší gríf,ale mne to poslúžilo.Nech sa podarí aj Tebe. Anka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja by som to určite nemrazila, pred prevozom dobre zachladiť,ak je čerstvá a kvalitná plnka, tak to v pohode vydrží. A keď tortička dorazí do cieľa, tak šup do chladu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj elian určite ti baby čo majú väčšie skúsenosti poradia lepšie, ale ja som len raz dala potiahnutú tortu do mrazničky a už by som to nespravila, celá sa orosila a tieklo z nej. Bola potiahnutá K2, možno dekor icing to nespraví. To auto má klímu? Možno by stačilo, že keby je teplejšie by sa zapla, ale samozrejme cestujúci sa musia pripraviť a poriadne obliecť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ellian, ja som torty uz viackrat viezla z nemecka na slovensko, co mame asi takych 800km a bolo to uz aj v lete a nic sa nestalo. Dala som ich pekne zachladit pred cestou a potom som ich pekne uskladnila v boxoch na to urcenych a k nim dala este tie take "lady" co sa davaju do prenosnej chladnicky. Urcite vies, co myslim. A tortam sa nic nestalo, boli uplne v poriadku. Samozrejme, ze som ich celu cestu kontrolovala, ale fakt nebolo nic. Ak si urobis kvalitnu plnku, das pekne zachladit, tak sa nemoze nic stat. Ja som mala vzdy vajecne slahane plnky nad parou alebo varene slahackove a potahy som mala mmf, rdi alebo wi.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojky!Ja som posielala cez leto do Talianska čokoládovú,obstlala som ju zamrazenými náplňami do cestovných chladničiek,zavrela som do kartóna,obalila novinami,lebo sú skvelý izolant a zabalila dvomi dekami.Išli cez deň ale prežila to...len ja som bola na infarkt,kým nezavolali...nech sa darí!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja vám všetkým moc ďakujem za super radu, veľmi si to cením a dala som to tam dvakrát tak mi prepáčte.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčence drahé poraďte mi: v nedeľu odosielam autom tortu do Nemecka/Frankfurt n.M/je to cca850-1000 km, torta bude cokoládový korpus a krém čokoládový,poťahovka biely dekor icing,mám dať tortu pred cestou zmraziť? nestopí sa po rozmrazení poťahovka? alebo neorosí, aby neskľzla?alebo ju dám len schladiť? poraďte, kto máte takúto skúsenosť, ďakujem všetkým vopred.
