Daj ju na noc chladničky, tam sa začne rozmrazovať postupne a potom uvidíš či nepáchne.Aj krém aj upečený korpus páchne po dlhšej dobe v mrazničke.Ak nebude páchnuť, smele môžeš zjesť
Ale nečakaj pach akoby niečoho pokazeného alebo skysnutého, len je to proste pach taký iný ako by mal z koláčika ísť.
Raz som kdesi čítala že koláčiky v mrazničke su aj po roku dobré, tak skúsila dať do mraziaku medové rezy.Každý kúsok zabalený zvlášť a po mesiaci som vyťahovala.Po štyroch mesiacoch už medový rez rez páchol
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte
Prosim VAs co si myslite mozem zjest tortu ktoru mam od juna v mraznicke?
Je tam salko + maslo krem.
Nejak mi cas plynie rychlo
ach snad ju nebudem musiet vyhodit je tam 6 masiel a 6 salk.
Bude este OK co myslite?
Dakujem za VAse nazory