medovnicky
...klikni v červenej lište na Medovníky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem uz som klikla...ja by som potrebovala recept a nejako sa mi to nedari najst
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...tak skús dať do vyhľdávača Medovniky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
lenočka78, klikni na recepty, tam sú medovníky, na červenej lište.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
25 dkg med,25 dkg kr.cukru,10 dkg hery,4 zltky,1 dcl vody,1 cl. skorice,1Pl. sody BB-vsetko dáme dokopy,dobre premiesame a dáme varit nad parou.Do horucej zmesi dáme 80dkg hladkej muky,dobre prepracujeme a necháme odlezat 1 hodinku.Potom mozeme zacat-vyvylkáme na cca 4mm a vykrajujeme,pecieme na 180-200 C cca 5 min.hned su mekkucké a chutné. Ked chceme tmavsiu farbu mozeme dat kakao,ale potom o tolko menej muky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem za recept urcite ho vyskusam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
16 dkg medu, 16 dkk kryštál.cukor, 12 dkg palmarín, 2 celé vajcia
Spolu nad parou všetko rozpustiť, pridáme 1/2 kg hl.múky špecial, 1 ČL sódy bikarbóny, 2ČL škorice.
Vymiesime, necháme1-2 hod postáť. a môžme vykrajovať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vyskusam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak prepečieš, medovníky budú stále tvrdé. A je jedno, aký recept máš. Pozor pri pečení!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem za radu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ma niekto dobry recept na medovnicky...taky aby boli hned makke a nestvrdli uz som skusala viacej receptov a pokazde boli tvrde...mozno robim niekde chybu alebo mam nie dobry recept...