mate linecke po upeceni makke?
Pozrite si aj
nič sa neboj,oni budú vynikajúce po naplnení keď zmäknú
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
za jedno zmäknu po na naplnení ale je dôležitá aj vlhkosť bytu či domu
ja v bytovke nikdy nemam medovníky makké uplne ked dam aj chlieb chvilku mi zmakknu ale potom su zasa tvrde.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
majka medovníky ani ja neviem tak aby zmäkli ale linecké je iné,hoci neviem,keď tam je aj to vajce
ja mám na linecké bezvaječný recept
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Linecke zmaknu par hpdin po tom,ako ich naplnis dzemom, nasaju vodu z dzemu a su makulinke. Nech ich robis z akehokolvek tuku,ja robievam z masla, ale aj z hery,palmarinu, lidl a kaufland tuku,vzdy su rovnako dobre.Peciem ich pri teplote 190 stupnov, mam teplovzdusnu ruru,peciem pri 2 zapntych ventilatoroch.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne v chladnicke zmaknu aj linecke aj medovniky, skuste
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja mám medovniky aj linecke este stale mäke,ale ich mam na balkone v krabici zakryte dekou.....ale ked ich necham na tacke v byte tak tiez stvrdnu-hlavne medovniky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dam recept na linecké podlľa mňa je fantasticky.65dkg muka špecialna.56 dkg palmarin,26 dkg cukor práškový,1 bielok,5ks.Zlatý klas/pudinkový prášok/Nepotrebuju 6iadne špecialne uskladnenie.Pečiem na 180.pozriem,ak su od spodu ružove beriem.Peču sa asi 5min
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak ako píšu ostatné dievčata, naplni ich a zmäknú, prípadne daj do chladu odležť, sú najlepšie po určitom čase, a vajíčka určite nevadia ja dávam aj žltka keď neviem čo s nimi, veľa koláčikov totišto robím s bielok
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem tak skusim tu chladnicku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj Katka,chcem Ta poprosit,ci by si mi nemohla napisat ten recept na bezvajecne linecke kolace.Dakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj Zorka,Katka možno myslela recept 3:2:1 -300g múky,200g tuku a 100g cukru sú tiež dobré a odmeknú po naplnení a v chlade
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
sikluky,
chcem sa vas opytat ci mete liencke kolaciky po upeceni mäkké. Moje su stale take suche - chrumkave
. Mam presne taky isty recept ako svokra a ona ma take fajne mäkulinke. Takze ten recept: 1tuk (palmarin, hera...), 2 zltka a 370 gramov hladkej muky.
Mate nejaku fintu ako by zmäkli? Ako ich vlastne peciete? Na koko stupnov a ako dlho? (ja mam eletricku teplovzdusnu ruru, ale aj tak peciem klasicky-bez toho ventilatora)