Maslo verzus margarin
Pozrite si aj
Ja som zvyčajne dávala pol heliu a pol masla... ale teraz som dala palmarin a poľské maslo... ale som robila falošný parížsky (čokoládový) krém a vôbec to nebolo cítiť... ale to bude asi tou čokoládou.. tak si rada prečítam aj iné odkazy...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zlatá Hana je cenovo výhodná a podľa môjho názoru je chuťovo OK, ani ja nemám rada margaríny v plnke ale Zlatá Hana bola v pohode
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja dávam pol masla a pol Hery a vôbec to necítiť, no ale aj tá Hera už u nás stojí skoro jedno euro, takže asi žiadna výhra
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robila aj s heliou, raz som aj heru použila a ja som tam ten margarín necítila. Ale ja nerobím moc maslové plnky - na 1/2 litra mlieka dávam necelé maslo (200g), pretože nemáme rady "ťažké" krémy. Ale ja robím torty len pre nás. A keď si dali požiadavku, že chcú margarín, tak zrejme také plnky už jedli, tak vedia, čo ich čaká
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robila aj s heliou, raz som aj heru použila a ja som tam ten margarín necítila. Ale ja nerobím moc maslové plnky - na 1/2 litra mlieka dávam necelé maslo (200g), pretože nemáme rady "ťažké" krémy. Ale ja robím torty len pre nás. A keď si dali požiadavku, že chcú margarín, tak zrejme také plnky už jedli, tak vedia, čo ich čaká
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robím pre nás a robila som aj s pravým maslom a priznám sa veľmi nám to nechutilo a ked som robila s Herou bolo to ok, raz som tu v jednej debate čítala že je lepšie hera ako helia a ja dávam od vtedy do krémov len tú heru a spokojnosť, či to bol falošný parížsky aelbo pudingový a aj dobre držia.
aj chutia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja používam do krémov len Heru a všetci sú spokojní. :) nakúpim si viacej ,keď je v akcii a mám poriešené.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vacsinou pouzivam maslo, ale ked si praje niekto lacnejsiu variantu tak pouzivam heru, i ked aj ta hera je uz dost draha
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja použivam len Heru alebo Heliu, aby si zakryla chuť margarimu, tak daj do masla trocha rumu vymixuj a až potom pridavaj puding
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja dávam do krémov 1 diel masla a 1diel margarínu z lídla promienna,teraz má nový obal,nemá margarínovu chuť ,v plnke ho necítiť,vyskušaj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja tiež dávam promienu ale teraz z novým obalom sa mi akosi nepozdáva.Je to stále ten istý ako bol predtým?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja to robim takisto...zatial sa nikto nestazoval a promienna stoji 0,39 eura co je super cena podla mna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja pouzivam maslo a zlatu hanu 1:1, Zlata hana 250g stoji v Li..i 0,79 eur a je fakt super, kedze je v podstate urcena aj na mazanie na pecivo, necitit v nej margarinovu pachut ani vonu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
´
tiež som bola raz donutená použiť margarín ale rovno pani mi navrhla aby som dala zlatú Hanu že to bežne na pečivo používa, no spočiatku som sa krutila všelijako ale chuť bola výborná na môj podiv:)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja používam zo Zeelandie z Košíc -margarín :zela delikates,krémy z neho sú super,má maslovú chuť,je ľahký ,proste super a každý si ho chváli čo som odporučila,je balený v tehlách 2,5kilových -5euro,čiže 250g kocka vychádza na 50centov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja som za Zlatú Hanú
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem Vam vsetkym za reakcie!!! Asi vyskusam tu Zlatu hanu (lebo dnes ideme do Lidla) v kombinacii s maslom. Nuz potom Vam napisem ako to vsetko dopadlo!!
Ste strasne zlate...ani neviem co by som si bez vas pocala!!! Som rada, ze tu ste, a ked treba tak ma podrzite...poradite!!! Este raz velka vdaka vsetkym!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja dávam 1/2 Hery a 1/2 masla, ak si niekto praje, dám len maslo. Ale keď varím kašu, do mlieka dám vždy 1 van. cukor na 1 dávku, plnky chutia a margarín nieje cítiť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Na 100% Hera 1/2 a Maslo 1/2. To je super!!!!!!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som zástanca len masla,ale ak sa vyskytne taká situácia v akej si sa ocitla ty,používam len palmarín,lebo mi najmenej páchne margarínom.Heru cítit viac.Zlatá Hana OK,ale obsahuje vela vody,preto sa rada zráža.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja tiez,ked si nezelaju maslo,davam palmarin. Podla mna hera velmi razi margarinom,ma vyraznu chut,a palmarin sa najviac chutou,a vonou priblizuje maslu.Alebo potom Zela delikates,zo Zelandie.Tolko moj nazor.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte cukrarocky, mam otazocku. Akym tukom nahradzate maslo v kremoch, tak aby bolo co najmenej citit ze sa jedna o margarin? Pretoze mam poziadavku na taky krem, pretoze si nemozu dovolit tortu riadne maslovu (co si budeme klamat, maslo ma dost vyrazny vplyv na konecnu cenu torticiek).
Ale je taka poziadavka a presvedcit sa nedaju
. Bude to pravdepodobne karamelovy krem, a mramorovy korpus.
Ja NIE SOM ZASTANCOM MARGARINOV, vzdy som pouzivala a pouzivam maslo, a preto nemam ziadnu skusenost, ktory ako chuti v kreme
Dakujem vopred za vase reakcie.