Marlenka a K2
Pozrite si aj
K2, Wi, PDT, hmoty s marschmallow, velvet, marcipán atd. to všetko sú hmoty, ktorými sa poťahuje a všetky do jednej sa správajú podobne, proste akúkoľvek tortu s čohokoľvek stačí natrieť maslovým krémom a môžeš poťahovať s čím chceš, marlenka zmäkne určite, ale stačí dať do chladničky a robiť ju stuhnutú, tak veľa zdaru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dúfam, že to zvládnem, lebo tá torta má byť vo veľkosti klasického plechu - marlenka a potiahnutá...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som tiež poťahovala marlenku s K2 a nebol žiadny problém robila som ju na svadbu tam sa nezjedla a načinala sa až v utorok a všetci si ju nevedeli vynachváliť.Marlenka čím dlhšie stojí tým je lepšia.Tak nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Už som kľudnejšia, ďakujem ;) Ja viem, že je tu veľa veľa receptov na marlenku, ale máte/š nejaký osvedčený recept, ktorý je ozaj super pod tú poťahovku? Takže ak som to pochopila priamo na hotovú marlenku môžem dať K2? Aj si/ste potierali maslom tú svadobnú marlenku?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj ano potiahla som ju tým istým kremom ako som dala do marlenky a marcipán sa netopil
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
marlenku len treba potreť celú ako tortu plnkou a stačí potiahnuť, nič tým nepokazíš
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Milé cukráročky,
na tejto stránke som našla veľa výborných receptov a krásnych tortičiek
- marleniek, potiahnutých poťahovacími hmotami, ale nenašla som tu info, že ak chcem potiahnuť marlenku hmotou K2 alebo mliečnym marcipánom, či to bude v poriadku. Potrebujem nejaký špeciálny recept na marlenku alebo môže byť klasický? Mám obavu, že K2 alebo mliečny marcipán bude na marlenku príliš ťažký a marlenka sa zmačkne. A tiež sa obávam toho, aby sa mi hmota nezačala z tej plnky topiť.
Čo vy na to? Ďakujem za všetky vaše rady