marlenka
Pozrite si aj
ahoj zmäkne rýchlo,teda aspon mne asi 2-3 hodiny ale ja pláty potieram rumom,ale aj ked som nepotrela tak zmäklo rychlo a čim dlhšie koláčik postojí,tak je mäkši ,tak sa neboj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja zvačša natieram večer a okolo polnoci je už jedlá...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, ak si robila marlenku, kde sú také tvrdé tie pláty (skoro ako na medové) a dávala si krém -maslo + salko, tak mne táto marlenka zmekla tak za dva dni. Ja som ju však hneď ako som pláty natrela dala do chladničky a to bola chyba, má sa vraj nechať vonku.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som dávala do chladničky a bolo to v pohode,ibaže som asi vela potrela rumom,tak mi pripadali tie pláty až príliš mokré.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem, marlenka je uz super, pekne zmekla a uz jej polovica neni :) Robila som s pudingu, salka a masla a dala som ju do chladnicky a zmekla super. Bala som sa lebo medove platy ktore robim na medove rezy su mäkke hned. Dakujem vam vsetkym.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, mam na vas otazocku. Robila som marlenku co som nasla na mimibazare a to medove cesto stvrdlo chcem sa spytat ci zmekne ak ano tak za aky cas? Dakujem