lopta-šľahačkové plnky?

dievčence prosim vás o radu-robila som už zopár lopt,ale teraz mám požiadavku dat len šlahačkové plnky-aj ked robievam bežne aj 3D torty z týchto plniek-predsa-máte niektorá skusenost či mi to udrží loptu?vravela som im-že šľahačkové neodporučam-ale predsa by chceli tieto-dávam vždy najprv stuhnut obe polky-potom dokopy a zas stuhnut-ale predsa sa bojim či to neurobi šarapatu.robila ste top už niektorá z týchto zeesanov?dakujem moc

Kategória: 

Podkategória: 

Itka, trobila som uz niekolko lopt a vsetky boli plnene zeesanmi. Nejaku mam asi aj v albume. Presne ako pises, najskor naplnit polovice, nechat poriadne stuhnut a potom spojit. Opat nechat stuhnut a mozes potahovat.Drzim palce Kvietok

dakujem pekne gutka-tak smelo do toho:-)
bála som sa či to niečo neporobi,ale ked si to takto robila -tak už budem pokojnejšia-ešte raz vrela vdaka Zlomené srdceZlomené srdceZlomené srdce

zeesan ked stuhne,tak krasne drzi, ja ho casto pouzivam, a ked ti vytuhne potom v chladnicke aj potahovana torticka komplet,potahovka tiez spevnie,bude to drzat... takze sa nemusis bat Pohoda

no robím často zo zeesanom-ale neviem prečo som sa bála lopty s nim MrkámMrkámMrkámZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdce

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.