reklama

lahký čokoládový krém


reklama

Dobrý večer, mám na vás otázku. Zákazníčka má na mňa prosbu o čokoládový krém( ona napísala čokoládovú penu), ktorá nebude moc ťažká. Aký krém by som teda mala urobiť? Je krém šlahaný nad parou s maslom ťažký krem. V tomto mi dala volnosť a mám sa rozhodnúť sama

Pozrite si aj


reklama


reklama

dasak, Št, 14. 03. 2013 - 20:47

ja by som to pochopila ako parížsku šľahačku (keď napísala čokoládovú penu) ale ktovie, čo presne tým myslela Prekvapenie

ja by som tiež bola za parížsku šlahačku, ta je určite ľahším čokoládovým krémom, a ja na ňu nedám dopustiť

pravdepodobne myslela čokoládový mousse... skvelý je z čokoládového Zeesanu

ja som jej tiez navrhla pariz. slahacku a pri tom asi aj zostanem.Dakujem vam za ppomoc

zoliman, Pi, 15. 03. 2013 - 07:14

tiež by som to riešil len parížskou plnkou ale bez masla,len vyšlahat šlahačku a plnit,je to ozaj vynikajúce Áno Áno Áno Áno Áno Áno Áno

V terajšom čisle TOM je recept na kolačik Brownie s penou z mliečnej čokolady, vyzera to trocha ako pena aj ako parižska plnka, možno by som skusila toto Vyplazený jazyk

Čokoládový mousse je čokoláda+vajcia+maslo+cukor...nad parou,atď.Ja dávam na ľahký čokokrém šľahačku s čokoládou.Na jednu šľahačku polovicu čokolády,deň vopred uvarím.Ak sa pridá celá čokoláda,už je to veľmi sladké.A ešte jedna vychytávka,ktorú určite poznáte-pri varení čokošľahačky priliať trošku vaječného koňaku.Stačí pol štamperlíka Vyplazený jazyk . Krém bude jemný a ľahký ako obláčik Mrkám Áno

evinka1, Pi, 15. 03. 2013 - 16:16

Ja idem prvýkrát vyskúšať parížsku šľahačku "Ken trufa", vraj je vynikajúca, tak som zvedavá... Úsmev Torta Torta Torta

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama