Popis
podelím sa s vami s mojim vlastným receptom. Nám veľmi chutí, skúste, možno aj vám bude.

Zhrnutie
Výnos | |
---|---|
Zdroj | moja maškrtná myseľ |
Čas prípravy | 1 hod |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas | 1 hod |
Ingrediencie
Inštrukcie
Korpus:
robíme ho dva krát, lebo potrebujeme 2 pláty: 6 vajec, 110g polohr.múka, 110g cukor kryštál, 1/2 PDP, 1 kopcovitá KL kakaa, 6 PL horúcej vody. Pečieme klasika piškótové cesto: sneh, žĺtky s cukrom + voda, múka s PDP a kakaom. Pečieme na veľkom plytkom plechu 40cm*32cm, na papieri na pečenie.
Krém č.1:
0,8l mlieko+3 zlaté klasy uvaríme. Po vychladnutí spojíme s 1 a pol palmarinom, práškový cukor dávam podľa chuti. Dochutíme rumovou príchuťou.
Krém č.2:
0.5l rastlinnej šľahačky a jeden malý dezert morských plodov (preto sa vola lagúna(giggle) ( alebo teraz som nezohnala, tak som použila kinder čokoládky, alebo môžete požiť akúkoľvek čokoládu, akú máte radi) Takže čokoládku rozpustiť v šľahačke-ale ja ju nepreváram, len rozpúšťam, raz mi zovrela a nedala sa potom vyšľahať. Takže túto čokošľahačku zavrieme na aspoň 8 hodín do chladničky(najlepšie na noc) a potom vyšľaháme K tomu: kakaové piškóty 2 balenia, uvarená šálka kapučína, biela čokopoleva
Plnenie:
1.plát+krém č.1(trošku si odložíme na potretie povrchu koláča)+prekladáme piškótami máčanými v kapučíne+krém č.2+druhý plát. Vrch potrieť dloženým krémom a poliať bielou čoko...
Recepty:
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
- prečítané 33881x
Komentáre
...mnam:-P



diiiik za recept...
ďakujem:-*
Aj ja ďakujem.(blush)
prezradis mi ako si urobila ten krasny vzor na vrchu kolacu?????je to krasne(clap)

neviem ci mozem ale myslim si ze je to cokotramsfer..mozno sa pletiem neviem..uvidime..co povie autorka..(sun)
áno, čokotransfér, samozrejme.
Uz teraz sa mi zbiehaju sliny:-P
super(clap)



vyzerá lákavo,mňam:-P





mňam, mňam, vyzerá to úžasne, určite vyskúšam(clap)






evi musi byt super,ak bude na to prilezitost urcite vyskusam,furt peciem len torty
edvi ako sa robí poťahovka,aj vzory - prosím(clap)

na vrchu je biela čokoláda a čokotransfér
ten palmarín by mi v plnke isto nechutil,ale inak vyzeraju dobre





určite vyskúšam, vyzerajú vynikajúco



