kremes pomoc
Pozrite si aj
Možno poradím a možno nie puding pred zmiešaním prešlahať a bielka treba mat vyšlahé s cukrom, sneh ma vtedy vláčnejšiu konzistenciu. Nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja do pudingu do krémešov nedávam bielka, ale maslo a rum a na vrch šľahačku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ako píše zuzulka bielky si najprv dotuha vyšlahaj s cukrom a potom do pudingu nezašlahat,ale jemne vareškou vmiešat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tie bielka s cukrom/krystal?/ slahate nad parou?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja mám v recepte šlahat nad parou,ale kludne sa dá urobit aj s rozvarom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tiez to robim ako opisovala zuzulka.
Otazka ci to slahat nad parou - Nie.ja slaham bielka a ked je sneh tuhy, vlievam don horuci vareny cukor na slabu nitku.
mne robi problem zas to cesto
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja som su urobila puding a vyslahala som bileka nie nad parou a pridala som cukor krystal...od oka a zaslahala som ho do toho pudongu do horuceho....to bol uz druhy pokus a super sa mi to spojilo asi som robila chybu v tom , ze som pred tym sneh mala bez cukru no a krem bol pekny pripominal mi taku naslahanu penu...lenze asi bolo vela bielok.... bolo ich 6 na 1 l mlieka lebo to bolo az prilis jemne a zle sa to prekladalo po krajani a na druhy den sa mi niektore rozpadli.....spadli:(
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A nechceš vyskúšať krém s vodou?
Vtedy sa bielky s krémom výborne spoja a krém zostáva vysoký ako na francúzskych predávaných krémešoch. Niekedy tak robím, dávam potom na vychladnutý tri šľahačky a na to čokoládovú polevu. Dávam 6 - 10 bielkov na liter, do krému 3 zlaté klasy a 6 žĺtkov, cukor 400 g (50 g do krému, 350 g do snehu).
Keď dávam sneh do mliečneho krému, nešľahám ho na príliš tuho a pridávam do neho podstatnú časť cukru. Menej tuhý sa mi ľahšie spája s krémom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
DAKUJEM TOTO BOLO FAKT ODBORNE A ZA KOLKO PREDAVATE KED SU TAKE VYSOKE...PRE POROVNANIE...NO A STARKA TIEZ ROBI Z VODY RECEPT MAM OD NEJ ALE MYSLELA SOM , ZE BUDE JEMNEJSIA, LAHODNEJSIA PLNKA Z MLIEKA....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je nepredávam, varím a pečiem len pre najbližších - bežne je nás v nedeľu 12, niekedy + 4 (+ 2 bábätká, ale tým zatiaľ stačia mamy ). Väčšina z nich chce krémeše so snehom na ďalšom pláte (sneh sa nedá použiť priamo na krém, lebo sa potom rozteká) a krém bez snehu, tak to striedam, ale mne viac chutí ten vodový. Tým, že má viac žľtkov a bielkov sa chýbajúce mlieko trochu kompenzuje a množstvo bielkov ho robí ľahučkým. Aj ja som mala obavy, či to nebude plané, no niektorým návštevám veľmi chutil...Koľko ľudí, toľko chutí, vyskúšaj, ak chceš
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja by som do kremeša plnku z vody nedávala,je síce taká pevnejšia ale cítim,že to nieje z mlieka zdá sa mi taká ako keby planá....ale to je len moj názor
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ved aj ja som preto dala mlieko....sice mi chuti aj z vody ale z mlieka je taky lahodnejsi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robím jeden zákusok z vody,ale kremeš a iné zásadne z mlieka...ale ako napísala Boyle 100 ludí 100 chutí,treba len skúšat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
uz to akt nechapem robi m kremes urobim normalny puding a ked tak zaslahat za horuca bielka tak ich neviem poriadne rozmiesat vyzera to akoby to bolo seknute...nechapem este ani raz sa mi nepodarilo urobit krem hladucky.... kde robim chybu?prosim pomozte mi