reklama

Krém s višňami


reklama

Kočky prosím vás poradte mi nejaký čokoládový krém do ktorého by som mohla pridať višne. Ešte by som sa chcela spýtať či môžem tmavú piškotu poliať nejakým rozvarom aby bola jemnejšia. Bude to tortička pre deti. Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk

Pozrite si aj


reklama


reklama

jarka22, Po, 09. 05. 2011 - 11:56

ahoj,slahany nad parou by mohol byt,je vyborny. Vyplazený jazyk ..natret na korpus,ulozit visne a ten korpus co s nim zakryjes visne,tiez netret kremom a tak prilozit....hadam by si mohla aj korpus pokropit zo stavou z visni,bude to stavnate....mozno ti poradia viacere este....nech sa dari Slnko

Ja robim klasiku parižsky krem ( šľahačka + čokolada) a do toho ukladam višne...a ma to baječnu chuť. Mala som samé pochvali Mrkám

Ahoj Ivetka, ja robím silný čokoládový krém 125g práškového cukru, 1 balíček vanilínový cukor (ďalej len VC), 3 žĺtky, 50g škrobu, 250ml mlieka, 300g tmavej čokolády, 250g masla.
Nad parou ušľahám mlieko, cukor, VC, žĺtky, škrob. Krém nechám vychladnúť. Čokoládu roztopím. Vyšľahám maslo. Do masla postupne po lyžiciach striedavo pridávam puding a roztopenú čokoládu(nesmie byť vrelá). Tento krém je trochu nákladnejší, ale vynikajúci.Stojí za to ho vyskúšať. Ešte nebol človek ktorému by nechutil. A ešte dodám, že jedna táto dávka stačí na naplnenie torty s priemerom 26cm. Tiež ho máme radi v kombinácii s višňami, alebo banánmi. Ja budem tiež takýto robiť detičkám do škôlky a rozmýšľam , že biskvity polejem s cukrovým rozvar + višňový sirup, alebo polejem len šťavou z kompótu. Úsmev Úsmev

občas robím falošný parížsky s višňami, takže tento by mohol tiež byť Úsmev

fani, Po, 09. 05. 2011 - 12:37

Ja som robila ľahučký vanilkovo - citrónový krém na ktorý som poukladala višne. Tiež bol mňamkatý Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk

tak vanilkovo citrónový by som aj ja prijala - fani nemôžeš ho napísať sem? ďakujem Mrkám

dievcence, pisala som fani mail,poslala mi recept, tak to sem pridavam, kto by mal zaujem

250 ml mlieka,125 g kryštáľ.cukru, 3 vanilky. Odoberiem z mlieka asi jednu tretinu a v nej rozmiešam 3,2 maizeny-tam kde je nakreslený krémeš. Uvarím puding. Do horúceho zamiešam asi 6-8 dkg Palmarínu a nechám vychladnúť. Zvyšok masla dám do misy,pridám šťavu a koru z citróna ochutnám to dokyslím podľa potreby kys, citr rozmiešanou v citr. šťave. maslo mixerom našľahám Potom pridám po častiach vychladnutú kašu, dobre prešľahám. Vznikne mi lahučký a nadýchaný krém.Naplním a na plnku a poukladám višne.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama