reklama

KREM


reklama

Ahojte chcem sa vas spytat: Vcera vecer som plnila coko kremom tortu sicko OK, ale kremik mi ostal. Tak dnes som upiekla piskotu ze ku kavicke aspon miniem zvysny krem (skoda vyhodit) otvorim a UPS zrazeny!!! Pre tortu si este neboli, bude aj tam zrazeny??? Ked som davala do torty bol OK...

Pozrite si aj


reklama


reklama

Sausen, Pi, 02. 07. 2010 - 17:27

zrazil sa az ked si ho premiesala,ci uz tak bez dotyku bol zrazeny?

Alena R, Pi, 02. 07. 2010 - 18:26

krém bol určite dobrý, mala si ho len prebehnuť mixérom. Krém skoro vždy keď ho vytiahneš z chladničky je akoby zrazený, aj ja som dnes zdobila tortu krémom čo ostal od včera v hcladničke a presne tak vyzeral, ale mixér ho dal do poriadku.Kvietok Slnko Kvietok

Praveze som ho nemiesala , tak skusim nabuduce rozmixovat , inak bol tuhy aj veeelmi ćhutny hadam si navsimnu.... dakujem vam krasne nabuduce rada poradim ja vam!!!

veva, Pi, 02. 07. 2010 - 20:12

ked je krém v chladničke na tanieri tak sa skoro vždy zrazí,ale ked ho prešlaháš tak je v pohode.A neboj krém,v torte sa nezrazil určite.Mrkám

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama