Krajka magic dekor
Pozrite si aj
Ja keď si dopredu urobím krajku, tak ju uložím medzi dva papiere na pečenie a ten potom vložím do sáčku a dobre uzavriem. Krajky zoschnú na vzduchu. Ak mám dlhšiu krajku, vložím medzi dva papiere na pečenie, tie obtočím okolo pohára /aby sa nelámali alebo nepokrčili/ a ten vložím do sáčku a uzavriem. Ak krajka moc zoschla dá sa zachrániť, ak ju krátko podržíš nad parou a hneď prilepíš na tortu... na torty krajky lepím tak, že tortu potriem čistou vodou /jemnučko/, po prilepení krajka už nezoschne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zo sušeného mlieka aj mne zoschla na torte a začala sa odchlipovať, tak už z neho nerobím. Magic Decor je úplne iná liga v tomto... a sáčok stačí aj obyčajný mikroténový, vzduch vytlačiť rukami čo to pôjde a sáčok napr. na vrchu zauzliť alebo stiahnuť gumičkou. Keďže je krajka medzi dvomi papiermi, tak sa toľko vzduchu ku nej nedostane...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja používam len magic dekor, s ním sa mi robí najlepšie... suším si to v rúre cca 8 min na 100stupňov s ventilátorom... tiež mám takú skúsenosť, že ked to čo i len dve minúty po vybratí z rúry nechám v podložke, tak to oschne troška viac ako ked to vyberám hned... takže to chce odkukať si čas... aplikujem hned... v chladničke to práve naťahá vlhkosť a dá sa teda aj dodatočne prilepiť, ak to dobre neprichytí...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pre mna je uplne top pizi e merleti je este lepsia ako magic decor. vrelo odporucam
http://www.peceniesrdcom.sk/PIZZI-E-MERLETTI-300g-d291.htm?tab=description
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte