korpusy
Pozrite si aj
A v čom sa nedaria? Ak nenarastú a nie sú kypré, je to tým kakaom, kvôli nemu nerastie kakaový piškót tak ako obyčajný. A ak ho dáš moc, zvykne sa mrviť. Bolo by dobré keby si bližšie napísal, čo sa nedarí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
piškota neurobi pupák a kakaove ano čo mám s tým robiť?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kakao ide namiest muky,ale to urcite vies ,kolko PL kakao,o tolko PL menej muky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ano to aj robím ale robí my pupák a piškota nie ďakujem za odpoveď
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Možno robíš chybu pri pečení.ja začínam piecť pri 200stupnoch, po 10 min .dám na 170 stup.ale sa nesmie otvárať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a mne sa praveze lepsie pecu kakaove korpusy ako svetle. kakaovy je pevnejsi a peciem na 170-160 na ventilatore.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aky mas recept?ja som dnes piekla 3 jednoduche a vynikajuce,ak chces dam ti recept..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
4 žltky,12dkg polohr. muky,12dkg pr.cukor,4 pl.vody,budem rád ak my pošleš recept,ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
múku s kakaom dobre premiešaj a cez sitko pridávaj do vymiešaných vajec. Kakaa nedávej veľa.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ked peciem kakaovy korpus ,tak aj mne tak napuchne vrch...ked ho vyberiem z truby tak ho opacne polozim kym nevychladne,trochu sa vyrovna a potom ho vyrovnam nozom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne sa tiez pupak nerobi.Kakaove sa mi pecu dobre,mal som problem,ked som zmenil kakao,povodne som pouzival COOp preemium,ale nejako sa pokazilo.Tak som rozne skusal.To,co pouzivam teraz je dost "silne",tak som zacal davat menej a ubral som aj malicko muky a je to bez problemov,mozno aj lepsie....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja mám holanske je velmi tmavé asi bude silné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem všetkym za radu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne je jedno aké mám kakao,ale až cesto vylejem na plech-tak ho roztieram viac do strán zo stredu. Potom mám rovnučké ako pravítko.Mamina napríklad si upečené pláty zaťažuje. A recept? 5 vajec,250g cukor,200g polohrubá múka,50g kakao,1/2dcl voda,1/2 olej. Vajíčka miešam celé nerobím sneh a cesto je krásne nadýchné.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím vás potrebujem poradiť nedarí sa my kakaovy korpus na tortu