reklama

korpus zo špaldovej múky


reklama

Čítala som, že občas majú Vaši zákazníci požiadavku na korpus zo špaldovej múky, preto sa chcem podeliť o dnešnú skúsenosť s takýmto korpusom. Možno niektorej z Vás niekedy pomôže.
Keďže dcéra zo zdravotných dôvodov potrebuje maximálne obmedziť používanie klasickej pšeničnej múky, dnes som jej chcela niečo dobré upiecť a preto som trochu experimentovala. Piekla som korpus podľa Bohušovho nastavovaného receptu, s malou obmenou. Na 2/3 múky som použila špaldovú múku hladkú a 1/3 som nahradila kukuričným škrobom. Robila som kakaovú verziu. Na moje veľké prekvapenie korpus krásne narástol, je síce málinko tuhší, ale chuťovo je vynikajúci. Torta Torta

Pozrite si aj


reklama


reklama

Keďže môj syn je celiatik, tak už skoro dva roky pečiem koláče z bezlepkovej múky... piškóty sú ok, tam nie je žiaden chuťový rozdiel... problém mám iba s hneteným cestom na linecké... tie sa mi rozpadávajú... Musím vyskúšať recept, ktorý mi poslala Bea... Úsmev

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama