korpus z mraznicky
Pozrite si aj
reklama
reklama
Vhodny aj na naplnenie, nechaj ho pri izbovej teplote lezat, az kym nebude makky a potom ho mozes plnit.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A si pri ňom nemala zmrazené aj klobásky ako ja minule (manžel ich tam šupol...) tak kľudne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som minule nestihala, tak som dokonca zmrazeny korpus rozmrazila v mikrovlnke a bol super ako cerstvo upeceny.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
V pohode.Pokracuj dalej.Ved tam nebol dlho.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte, upiekla som v pondelok korpus a musela som ho dat do mraznicky, lebo som nemohla dalej ho plnit. Teraz neviem, ci takyto korpus z maraznicky je vhodny na plnenie, alebo uz len na puncovinu?Mate s tymto skusenosti?