reklama

korpus z mraznicky


reklama

Ahojte, upiekla som v pondelok korpus a musela som ho dat do mraznicky, lebo som nemohla dalej ho plnit. Teraz neviem, ci takyto korpus z maraznicky je vhodny na plnenie, alebo uz len na puncovinu?Mate s tymto skusenosti?Kvietok

Pozrite si aj


reklama


reklama

Vhodny aj na naplnenie, nechaj ho pri izbovej teplote lezat, az kym nebude makky a potom ho mozes plnit.

Rebeka7, Pi, 30. 07. 2010 - 10:08

A si pri ňom nemala zmrazené aj klobásky ako ja minule (manžel ich tam šupol...) tak kľudne Váľam sa od smiechu po podlahe Chichocem sa

nanaa, Pi, 30. 07. 2010 - 14:34

ja som minule nestihala, tak som dokonca zmrazeny korpus rozmrazila v mikrovlnke a bol super ako cerstvo upeceny.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama