Kombinácia skoro rovnakých krémov
Pozrite si aj
ja som robila 750 ml mlieka, 2 čok. pudingy Dr. Oetker, 70 g cukor. v mlieku som nechala rozpustiť 200 g čokolády na varenie a potom som pridala puding. Po vychladnutí som zamiešala 250 g masla. Bol naozaj WAW! Každý ho chválil.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Andrejka,ďakujem za receptík,ked je WAW,vyskúšam aj ja.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ak majú radi aj bielu čokoládu, tak jeden krém mohol by byť hnedý a druhý biely prípadne aj s nastrúhanou hnedou čokoládou vyzerá to dobre robila som tak ale s vanilkovým krémom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ak majú radi aj bielu čokoládu, tak jeden krém mohol by byť hnedý a druhý biely prípadne aj s nastrúhanou hnedou čokoládou vyzerá to dobre robila som tak ale s vanilkovým krémom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za nápad vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za nápad vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za nápad vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som robila takýto:
500g cukor kryšták uvariť s torochou vody až kým sa nerobia bubliny (teda nedajú fúkať cez očko, ako cez bublifuk), potom to pomali vlejeme do 6 bielkov za šlahania mixeru. miešame kým nevychladne a pridáme 150g roztopenej čokolády a 2 maslá veľké (500g). krém je super a aj dlho vydrží lebo bielka sú vlastne tepelne upravené.
nech sa darý
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krém je to skutočne super, ibaže 50g cukru je málo, je to asi 500g /dve šálky+ 2 šálky vody/ aspoň ja tak dávam. Čokolády môže byť viac ,podľa svojho uváženia. Dobrú chuť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ježin, ďakujem za upozornenie, už opravujem je to 500g ale ja tej vody dávam iba toľko aby bol cukor trošíčku zaliaty (namočený), potom sa rýchlejšie urobia bubliny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je to najžiadanejšia plnka akú robím. Používam ju do rezov a aj tort.
125g práškového cukru, 1 balíček vanilínový cukor (ďalej len VC), 3 žĺtky, 50g škrobu, 250ml mlieka, 300g tmavej čokolády, 250g masla.
Nad parou ušľahám mlieko, cukor, VC, žĺtky, škrob. Krém nechám vychladnúť. Čokoládu roztopím. Vyšľahám maslo. Do masla postupne po lyžiciach striedavo pridávam puding a roztopenú čokoládu(nesmie byť vrelá). Tento krém je trochu nákladnejší, ale vynikajúci.Stojí za to ho vyskúšať. Ešte nebol človek ktorému by nechutil. A ešte dodám, že jedna táto dávka stačí na naplnenie torty s priemerom 26cm.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robila pre nas parizsky krem z bielej a z tmavej cokolady a spolu v torte boli velmi chutne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem pekne posledne dva teda vyskušam, moc ste mi pomohli v rozhodovaní.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte žienky šikovnice, potrebujem poradiť: mám robiť 3D krtka a chcú čokoládovú celú tortu, čiže korpus aj krem čoko. Ovocie nechcu žiadne, ani banany, proste nič, lebo maju taku malu dceru, ktora nezje bohviečo, najprv som si myslela že im ju spravim z jedneho čoko kremu, ale keďže krtko je dosť navysoko s korpusmi, tak ma napadlo, že čo keby som tam dala dva rôzne čoko kremy! a tu sa mi vynáraju otázka: či vôbec zistia , že v tej torte budu dva druhy krémov, pretože všetky kremy čo mam z tejto stranky a už som ich robila sa mi zdaju dosť podobné - čokoládové. Alebo má niekto z vás iný recept na čokokrem, pripadne taký že povedia že : WAW? - v tom prípade tam dam iba jeden ak bude najužasnejši.ďakujem pekne