
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasne mňam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
suprové
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kam ty chodis na tie zakusky..mas ich krasne..mnam,....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dadka ďakujem, baví ma piecť vždy nové a nové zákusky, chodím a hľadám po nete, niečo ma zaujme, niečo podľa seba domyslím
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
KRÁSNE
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak tie su krasne, ako to dokazete urobit taku krasnu cokoladu a este aj nakrajane uhladne, mne sa to vobec nedari, vzdy mi popuka cokolada a rozmrvi sa mi cesto pri krajani
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
veru to by zaujimalo aj mna ako dokazes tak krasne nakrajat tie zakusky..super..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nerozumiem prečo sa mrví piškóta, aký nôž používaš???, ja používam dlhý zúbkavý nôž. Keď idem krájať, nôž musí byť teplý (nie však príliš aby sa nerozpúšťala poleva), najprv si narežem polevu, v podstate ten teplý nôž ju akoby rozpustil, keď je ryha cez polevu, až potom pritlačím nôž na dno podložky. Po každom reze si nôž prihrejem. Mňa krájanie trvá dlhšie lebo po každom reze si nôž umyjem zohrejem a tak krájam, myslím si ale že ten konečný efekt je dosiahnutý.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja krajam rovnym nozikom a macam ho macam ale poleva mi odskakuje a cesto sa mrvi je to take skarede ze sem radsej nic nedavam aby som nekazila tuto stranku mojimi fuserskymi dielami ale co vsetci sa ucime ci nie? ale chcela by som aj ja vediet tak krasne krajat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za pochvalu, to krájanie je nie vôbec ťažké, len treba prísť na tú fintu. Nôž si môžež nahriať v horúcej vode alebo ja si ho nahrievam nad plynom. Zapnem si strednú veľkosť a nožom prejdem cez plameň ta a späť to znamená 2x, a už prikladám na koláč. Tiež je dôležité aby nôž bol dlhý, ja mám reznú časť na 27 cm.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja krajam rovnym nozikom a macam ho macam ale poleva mi odskakuje a cesto sa mrvi je to take skarede ze sem radsej nic nedavam aby som nekazila tuto stranku mojimi fuserskymi dielami ale co vsetci sa ucime ci nie? ale chcela by som aj ja vediet tak krasne krajat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobry den mohla by som poprosiť recept na tie kokosovo puncove rezy. Dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte