reklama

Kokosovo-čokoládová torta!


reklama

Ahojte , viete mi poradit nejaky osveceny a dobry receptik na kokosovo cokoladovu tortu????? Dakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Emily76, Po, 25. 10. 2010 - 12:04

ja používam túto - je veľmi chutná Vyplazený jazyk
kokosová plnka
Suroviny
0,5 l mlieko
1 vanilkový cukor
2 ks puding Dr.Oetker- kokosový
250 g maslo
150 g práškový cukor
200 g kokos
postup
V mlieku prevaríme kokos, zlejeme a z mlieka, vanilky a pudingu uvarím – puding. Po vychladnutí zmiešame s maslom s práškovým cukrom a nakoniec pridáme kokos. Zľahka premiešame.
čokoládová
1 l rastlinná šľahačka (Gamaro,...)
2x200 g čokoláda( ja používam z LIDLA)
zohrejeme tak aby sa čokoláda rozpustila, necháme vychladnúť, vychladnutú dáme ešte do chladničky aby mala správnu teplotu na šľahanie a potom vyšľaháme. Je jednoduchá, hustá a perfektná.
Pozor!!! Po vyšľahaní už neodporúčam dávať do chladničky, lebo natoľko ztuhne, že sa nedá natierať. Chichocem sa Nech sa darí

Emily velmi pekne dakujem, zapisane a uz sa tesim ked ju vyskusam!!!! Tlieskam

xxmzlxx, Po, 25. 10. 2010 - 12:46

Emilly môžem použiť aj 33%šlahačku z lidla???bude to dostatočne pevné????a ešte môžem tam dať aj cukor,nezmením tím nejak konzistenciu,aby som to vyšlahala Hambím sa Hambím sa

Emily76, Po, 25. 10. 2010 - 13:11

šľahačku z lidla môžeš použiť - aj ja som jupoužívala kým som neprišla na gamaro, ale kľudne. Cukor dávať nemusíš, plnka je dosť sladká od čokolády. Len to naozaj musí byť 33 % smotana, ináč ju nevyšľaháš.

zlatat, Po, 25. 10. 2010 - 15:38

Presne tak, musí to byť 33% šľahačka, ja som sa raz oklamala, nevšimla som si poriadne koľko má % a keď som prišla domov, zistila som, že má iba 30. Plnka mi ostala dosť riedka, nevyšľahala sa mi poriadne.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama