reklama

kavove zrna ako plnka

dagaz , 02. 03. 2012 - 18:08

reklama

Ahojte...poculi ste uz niekedy alebo ste robili tortu s plnkou ako sa dava do kavovych zrn?....ved to je vlastne len nepecena hmota s BB pudingu inych prisad a kavy....alebo mozno existuje neaka plnka co sa tomu naozaj podoba?...dakujem za odpvede:)))

Pozrite si aj


reklama


reklama

ahoj,
ja som tiez vzdy robila "pudingove zrna ale som si na vianoce kupila formicku na zrna. moj manzel zrna miluje tak som zhanala recept na originala ko z cukrarne a postastilo sa mi najst taky recept v časopise "Torty od mamy: od AGATY HAJTMANOVEJ
KREM: 250ml smotany, 480čokolady v dukatikoch /ja som pouzila horku/, 1lyzicka kavy.smotanu kavu a cokoladu povarit ako na parizak.....je to dost huste. po vychladnuti vyslahat na krem.
To je len krem je tam aj zvysok.
ked manzel ochutnal, povedal ze su lepsie ako z cukrarne.

dagaz, Pi, 02. 03. 2012 - 19:27

lenca 2410 dakujem...lebo dnes mi pisala jedna pani ze by chcela tortu ako kavove zrna a ostala som zaskocena a nevedela som reagovat...teraz jej aspo mozem odpisat ze v podstate sa to da...dakujeeeeeeeeem

nela88, Pi, 02. 03. 2012 - 20:02

mohla by si prosím Ťa dať aj zvyšok receptu? veľmi pekne vopred ďakujem Zlomené srdce Zlomené srdce

Ahoj aj ja som raz dostala objednavku od kolegyne na taku plnku tak som sa cudovala ze ci to nebude suche a este si to poprosila zlepit salkom Prekvapenie tak som upiekla korpus rozkrojila,spravila hmotu na kavove zrna a zlepovala salkom a vraj im to chutilo....neskor objednala aj druhu tortu tak asi spokojnost bola.... Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa

no tak tu je cely
KREM:
250 ml smotany na slahanie
480 g cokolady v dukatikoch
1 lyzicka kavy
prevarit ako na parizka, vychladit a vyslahat na krem

HMOTA:
200g suseneho mlieka
400g preosiateho praskoveho cukru
1 lyzicka medu
mandlova esencia podla chuti
voda podla potreby

POLEVA
200g cokoladovej polevy
65g stuzeneho tuku

vyslahany krem striekame hladkou trubickou na mastny papier ovaliky.nechame stuhnut v chladnicke do druheho dna.
zo surovin na hmotu si spracujeme modelovaciu hmotu, hladku a vlacnu. rozvalkame a narezem na stvorce tak aby sme mohli oblait kremove ovaliky. vytvarujem v polievkovej lyzici a stred-jamlu urobime varechou. namcame v roztopenej cokoladovej poleve.

uplny original najdete v casopise "Torty od mamy" č.4

nela88, So, 03. 03. 2012 - 12:54

lenca2410. , ďakujem za recept, presne takto si predstavujem kávové zrná. Tie z BB pudingu a podobné mi pripadajú veľmi hutné. Raz som jedla také ľahučké, jemné a toto bude ono. Vyplazený jazyk

dagaz, So, 03. 03. 2012 - 13:01

lenca...tak a teraz som sa uz rozhodla a hned aj dohodla na zakazke ohladom tej ´torty,..a spravim krem podla tvojho receptiku...dakujem:)

Hambím sa Hambím sa som stastna ze som pomohla aj ja niecim.vela vela som sa tu naucila a mooooc ma tesi ked viem a pomozem niekomu aj ja. Hambím sa Hambím sa

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama