Dnes som náhodou na FB natrafila na cukrára, ktorý vyrábal cukrové ozdoby . Spomenula som si, že niekedy veľmi dávno sa torty ozdobovali lístočkami a kvietkami , zo skaramelizovaného cukru. A na karamelové zákusky sa používala karamelová poleva.
Vie ešte niekto ako sa táto hmota a poleva vyrábala ?
Fotorecept na božský a hlavne rýchly ovocný koláč s malinami. Ovocie môžete použiť aj iné - višne, čučoriedky, menšie kúsky marhuľ. Nižšie uvádzam aj bezlepkovú verziu.
Orechový korpus preliaty rumovým sirupom s bohatou vrstvou marhuľového džemu a výborným čokoládovo-orieškovým krémom v božskej domácej orechovej torte.
Dobrý deň šikovnice.
Dnes som náhodou na FB natrafila na cukrára, ktorý vyrábal cukrové ozdoby . Spomenula som si, že niekedy veľmi dávno sa torty ozdobovali lístočkami a kvietkami , zo skaramelizovaného cukru. A na karamelové zákusky sa používala karamelová poleva.
Vie ešte niekto ako sa táto hmota a poleva vyrábala ?