Karamelova plnka do veternika
Pozrite si aj
reklama
reklama
Neviem ako presne si robila ale skús pozrieť tu, je to podrobný postup.
https://tortyodmamy.sme.sk/recept/zakusky/veterniky-krok-za-krokom
Ale v podstate, upáliš cukor, zaleješ trochou horucej smotany, miešaš na ohni kým sa karamel úplne nerozpustí.Potom necháš vychladnúť a je z toho taká pevnejšia masa, ktorú pridávaš do šľahačky keď ju šľaháš.
Alebo druhý spôsob, upáliš cukor na karamel, vleješ tam celú horúcu smotanu na šľahanie a varíš kým sa karamel nerozpustí.Necháš chladnúť 24 hodín a vyšľaháš.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Prosím vás robím karamelové veterníky a chcem spraviť karamelovú šľahačku čiže som si zohriala smotanu a urobila som karamel A keď som to spojila dokopy a dala vychladnúť tak mi to úplne stvrdlo že neviem to ani naliať do šľahačky kde robím chybu?