reklama

K2 WI MMF


reklama

Ahojte kočeny...
Zdobila som s MMF a naposledy ma to uz tak najedovalo Mlčím ze rozmyslam nad modelovacimi hmotami k2 a WI...len akurat neviem ake su to hmoty,ake vlastnosti maju ako sa s nimi zdobi a pracuje...napr, marcipan ma otrasnu chut preto ho nepouzivam a vie stvrdnut a MMF je zase fajn ze nestvrdne ale zase mne skor sa orosi...moja prva MMF torta bola super ale odvtedy je to len horsie a horsie...Bozkávam Dakujem za rady uz vopred...

Pozrite si aj


reklama


reklama

maculka, St, 04. 08. 2010 - 14:39

WI je fantastický vrele odporúčam, vonia nádherne vanilkovo a ozdoby pekne vytvrdnu, Predtým som pouzivala K tiež som bola spokojna ale s porovnaním s WI je to one kafe, WI je plastickejší elastickejší, netrhá sa pokojne mozes vyvalkat natenko netrhá sa je proste jednotka medzi hmotami aspon pre mna, vyhoda je ze si z neho mozem robit aj ozdoby z K2 nikdy az tak dobre nevytvrdli a ked aj hej strasne dlho to trvalo, skus uvidis, aj WI som videla ze predavaju po kile tak treba len vyskusat a porovnat, zelám vela uspechov.Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok

ja robím z MMF som veľmi spokojná,je plastická,dobre sa s ňou poťahuje,K2 poťahujemked maju ľudia požiadavku na mandľovú chuť-K2 je mäkšia dosť sa trhá pokiaľ ju nevyvaľkáš na hrubšie.
NO A PANI WI-HMOTA JE jEDNOZNAČNE NAJSAMLEPŠIA!!!!!!!!!!!!!!má krásnu vôňu a práca je s ňou jedna báseň.Monika M.Slnko

jaja19, St, 04. 08. 2010 - 16:03

mne sa MMF nepodaril 5x za sebou, proste som tejto hmote nesympatická, a nesadli sme si, musela som ju dopĺňať o ostrihané časti z iných MMcukríkov a v prípade núdze a na želanie ju spravím, ale začala som používať želatínový fondant s mandľovou príchuťou a neorosuje sa, pekne stuhne, netopí sa ani pri najvyšších teplotách prežil všetko, tak som ostala verná jemu. mám doma aj PDT a z nej modelujem náročnejšie veci a kvetinky a mám objednané WI tiež na modelovanie, vyskúšam. mne sa MMF aj dosť trhala, ten želatínový sa mi zdá pružnejší, ale je možné, že MMF som nevedela dobre spraviť a želatínový mi vyšiel na prvýkrát a pohádka. skúšala som aj religace na poťahovanie a tiež sa s ňou robilo veľmi dobre. takže držím palce, nech sa Ti darí.

jaja19, aký používaš recept na želatinový fondant?
Mne sa MMF tiež už nedarí... a pritom som s ním začínala

jaja19, St, 04. 08. 2010 - 17:58

po nete ich je viacej druhov, už robím tak, že si dám do pohára napučať sáčik želatiny, do 1 dcl. potom hodím do mikrovlnky a pustím na 30 sekúnd, medzitým si do misky dám (už to robím od oka) sirup alebo glukozu 115 ml, glycerín 1PL a arómu zhruba pol flaštičky, premiešam a do toho nalejem roztopenú teplú želatínu, znovu premiešam, všetko sa krásne spojí a želatina sa potom nezhrčkavie, čo sa vraj niekedy stáva. a potom tam pridám 4 PL preosiateho práškového cukru, miešam takou drátenou miešačkou mám ju z tupperware, ale je dostať aj normálne kúpiť, používali sa voľakedy na šľahanie bielkov. keď sa to spojí, znovu pridám 4-5 PL cukru, až sa vytvorí taká mazľavá, ale kompaktná hmota. to už na dosku nasypem cukor, do neho to vyklopím a zapracovávam cukor, najskôr robí drahotyChichocem sa , ale ked jej zachutí, tak treba dávať pozor,lebo je nenažraná Veľký úsmev. postupne z priehľadnej hmoty ostane nádherne jemná, pružná a biela hmota. na konci ju farbím a stále miešam na práškovom cukre, a ruky si potieram cerou, to sa mi osvedčilo. ľahko sa povoľuje v mikrovlnke aj po 3-4 týždňoch.

Ahoj Jajka tak tu želatinovu vyskušam aj ja,zatial som potahovala len so salkovym marcipanom s nim sa pracuje velmi dobre a je velmi chutny...Slnko

jaja19, Št, 05. 08. 2010 - 15:41

držím palce, verím, že vyjde. ja som to už brala ako poslednú možnosť pred originál kupovanými hmotami a nejak sme sa skamarátili. Chichocem sa keď by niečo, kľudne písni. Mrkám

arianna, St, 04. 08. 2010 - 18:50

ja som bola velmi spokojna z WI,ale velmi dobre sa mi robilo aj s regalicou a co je podstatne,nerosila sa. Na ozdoby jednoznacne WI alebo salkovy marcipan

WI som ešte nemala ale veľmi dobre sa mi robi s MMF čim viac robim tym je lepšia Chichocem saChichocem sa Áno Áno Kvietok Kvietok

dakujem za nazory..velmi si vazim vase odpovede...no a ja cim vic robim tym viac sa mi nedari...ale zase cim dalej tym viac robim narocnejsie torty a mozno preto som s MMF uz nespokojna..skusim WI a tu zelatinu podla rady...dakujem a peknu sladku Mrkám nocku

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama