Jung Sahne Malina-mascarpone
Pozrite si aj
reklama
reklama
nemusíš na nič čakať, hneď po vyšľahaní natrieť na korpus a dať do chladničky aspoň na hoďku postáť /ono to v tej chladničke ešte trochu stuhne/,tak nech sa zadarí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dík... no som zvedavá. tá príchuť sa mi celom páči. dúfam, že výsledok bude fotiteľný a jedlý
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja ju mám tiež, ale upravila som si dávkovanie, dávam o polovicu viac toho prášku, alebo o polovicu menej vody, aby to bolo dosť tuhé. Alebo ak máš jogurtový zeesan, tak ho tam prisyp, je to potom tuhšie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
dnes som kúpila v T-fornaxe Jung Sahne. Návod mi je celkom jasný, čítala som tu aj diskusie na tému použitia Zeesan, ale tu ma zarazila jedna veta, ktorá je napísaná na balení: Nechať stabilizovať hodinu v chladničke.
A teraz čo? Pred natretím na korpus musím hodinu počkať? Alebo čo?.... prosím, ak máte nieto skúsenosti, dajte mi vedieť, ako túto "srandu" používate. Robím na piatok deckám takú prázdninovo-táborovú tortu, tak aby sa mi z toho nepoee...
šak vietečo
díkes