jogurtovy zeeasan a slahackova cerstva smotana???
Pozrite si aj
Ja tiez naplním den predtym,potom potahujem,a tá slahacka. ...no neviem kolko má trvanlivost,aspon keby tak 5 dní...alebo by som prevarila
,dala vychladnut a potom vyslahat
, a stavu tiez dám namiesto vody,a ovocie nakoniec vmiesam do plnky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no slahacka ma napisane ze trvanlivost do 12...svadba je 9. tak to by malo vydrzat asi...a prevarit? hmmm , vyslaham ju potom? ak ano, tak kolko? a myslis ze mam ovocie zamiesat do plnky teda, nie naukladat cele na korpus?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vyslahat sa dá aj po prevarení,ale ked má do 12,tak to potom urcite bude sterilizovaná,má predlzenu trvanlivost.Ja ananás rozrezem este na mensie kusky a takto miesam do krému,ale tu zeny zvyknu naukladat na korpus
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ked ne si istá, a más moznost,urob potom traseny krém,je to podobny,ked robís s bielym jogurtom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
traseny krem mam moznost, kedze pudingy ole som kupila do zasoby na slovensku. ale ako s bielym jogurtom? ako dat ho do traseneho kremu?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
namiesto slahacky biely jogurt a 2-3 PL práskovy cukor
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hmm..tak teraz neviem. ma napadlo ze mam aj slahacku v prasku a spravit tu a dat potom zeasan..
alebo zienky co robite zeasan mate este nejaku radu?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som dostala informaciu, ze jogurtovy zeesan sa s ananasom ani s kiwi neznasa... zvykne sa zrazit
a namiesto rastlinnej slahacky mozes pouzit zivocisnu... len ju musis viac vyslat (nie do polotuha)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
uff..vazne sa zrazi s ananasom????
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte dievcata tiez som hoby tortarka a zijem v zahranici mozete mi prosim vas vysvetlit co to je zeeasan.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zeesan je zmes na prípravu náplne pre cukrárske výrobky, ochutený stabilizátor rastlinnej šľahačky... miesa sa v urcitom pomerem s vodou a slahackou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem a kde by som to na Slovensku ked tam budem mohla kupit.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja bežne používam jogurtový zeesan so živočíšnou šľahačkou aj s ananásom a ešte sa mi nikdy nezrazil. Ale treba použiť zaváraný ananás, možno takto reaguje na čerstvý ananás.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
davas pomer vody a slahacky tak ako je napisany? ci davas menej vody(stavy)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ak dáš kompót tak sa nič nestane,ale ak ananás alebo kivi čerstvé tak áno,obsahujú enzým ktorý zabraňuje tuhnutiu želatíny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
juj..taak sa mi odlahlo ze teda zavarany mozem
mam zavarany ananas a druhu chcem cucoriedky tiez zavarane. a zienky, mam korpus natret aj dzemom a poliat stavou?ci na zeasan netreba?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja natieram džemom, ale nepolievam, lebo to z tej šľahačky pekne zvlhne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem, to som este potrebovala vediet.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zienky, otazka trosku mimo, ale prave cakam na jogurtovu Lilly, prvykrat som to objednala a pokial viem, tak je to podobne ako zeasan. Len sa chcem opytat - ked uz mate vyslahanu slahacku, Lilly rozrobenu vo vode tam prislahavate este slahacom, alebo len jemne rucne? Lebo na navode pise ze jemne, len si neviem predstavit, ako sa to potom tak dobre spoji.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vyšlahaj si šlahačku a potom zmiešaj Lilly s vodou a rýchlo-lebo tuhne,pridaj k šlahačke a kludne mixuj,ale nie dlho,len dokial sa spoja.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Davaj si pozor .Neslahaj dlho iba tak z lahka,lebo sa ti krem zrazi.Ja som si na zaciatku dobre neprecitala navod a slahala som tak ako pri zeesane a vyhodila som dve davky lebo sa mi to zdrclo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Cokoladka, ja som este nerobila ani so zeesanom, vobec neviem, ako sa to sprava. Tak teda ako, radsej vobec nepouzivat slahac pri pridavani Lilly? Lebo uz som tu citala viacere diskusie a nasla som aj take, ze slahacku vyslahat do polotuha a potom pridat Lilly a doslahat do tuha. Teraz som z toho jelen. A ake mnozstvo slahacky + vody + Lilly davas (resp. ake mnozstvo vystaci) na tortu s priemerom 26 cm, dve vrstvy kremu?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no super-zas nové odpovede o zeesane-aj mne pomôžu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
viem, ze tu je dost tem na zeeasan, ale potrebujem sa uistit v jednom. na zeeasan sa pouziva na pripravu trvanliva rastlinna slahacka, ale tu (zahranicie) sa predava len cerstva
slahacka. mozem to pouzit do torty ako plnku? namiesto vody chcem dat stavu zo zavareneho ananasu a na korpus polozik kusky cele. moze byt? torta by mala vydrzat 2-3 dni maximalne. nic sa nestane, ked potom potrem tortu nakonec maslovym kremom a na to obalim WI? a este jedna otazocka, teda skor dotaz. je lepsie, ak ju napecem jeden den a vyplnim a dam na celu noc do ladnicky zatuhnut? a nadruhy den potiahnem a dozdobim?
. pomozte , dnes musim zacat tak musim rozhodnut ci to spravim takto alebp vymyslim inu plnku ovocnu 