jahodový zesan
Pozrite si aj
Ja som postupovala presne podľa návodu, prvýkrát sa mi to zdalo riedke, ale ešte pred natretím na tortu je dobré, aby chvíľu postálo v chladničke a ono to stuhne. Ak pridáš viacej zeesanu (čo som aj jedenkrát urobila), potom sa môže stať, že to bude ako betón.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Doporučujem podľa návodu, akurát ak chceš pridať ešte aj ovocie, tak daj o trošku menej vody, lebo tá voda z ovocia to trochu rozriedi a horšie sa to krája.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pouzivam vacsinou jogurtovy zeasan a robim ho v pomere 1l slahacky, 400 ml vody a 250 g zeasanu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
macis a nie je 400 ml vody veľa na 250 g zesanu?
Recept na obale je voda v G a aj smotana v g. Tak som to dala na váhu a vyšlo mi, že l liter smotany Rajo-zelená rastlinná je cca 915 g a k 250 g zessanu mi vychádza iba 2oo ml vody. Tiež asi nabudúce vyskúšam dať aspoň 300 ml vody na 250 g zesanu.
A ešte sa spýtam, môže sa dať aj do klasickej 33% smotany na šľahanie??? Alebo je to s tou rastlinnou najlepšie?.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne sa nezda vela, zo zaciatku som davala menej a niekedy sa mi to ani nedalo natriet. Ved skus dat najprv mensie mnozstvo vody a ked sa ti to bude zdať tuhe pridaj vodu a este raz preslahaj. ja pouzivam rastlinu smotanu Creme patisserie z Raja v litrovom baleni... raz som skusala klasicku a tak sa mi sekol krem, že som ho rovno vyhodila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja som to robila z Creme patisserie z Raja abolo to super....... aj jahodový aj čokoládový..... mňam....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá, idem robiť plnku zesan jahodový. Ten pomer zesan -voda- šľahačka dodržiavate podľa návodu? Alebo ste si niečo na to vylepšili? Ďakujem za radu.