grilážové trubičky
Pozrite si aj
Tiež sa mi to stalo a myslím si, že do seba pobrali vlhkosť zo vzduchu. Nabudúce ich určite uskladním v uzatvárateľnej nádobe. A tá trvanlivosť zaujíma aj mňa, ale určite to pár týždňov vydrží. Dúfam, že dievčatá ešte poradia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ked sme uz pri tych trubickach.Prosim vas na co ich natacate?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je tu niekde recept na tie grilazove trubicky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tu je recept od annaboros http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/grilazove-trubicky
a natáčam to na takéto formičky http://www.peceniehrou.sk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_52_1…
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jiliana nič si nespravila zle.
Griláž je najtvrdšia v ten deň ako bola urobená!
Potom bude už len mäkšia a mäkšia. Závisí ako je uskladnená, možno bude trošičku pomalšie mäknúť ale s tým nič nespravíš.
Zákusky a torty s grilážou vstrebávajú aj z krému vlhkosť a tým pádom griláž mäkne. Poznám jedine grilážové cukríky (občas ich ešte spravím),ktoré sú vzduchotesne uložené, že vydržia dlhší čas (keď sa dovtedy nezjedia).
http://www.tortyodmamy.sk/?q=ostatne/orechove-karamelky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mnam tak toto moze byt fakt super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za rady, asi to vyskúšam ešte raz a odložím do nejakej nádoby. Chcem to robiť na svadbu, ale na poslednú chvíľu sa mi to zdá dosť prácne, preto by som si to chcela pripraviť v predstihu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte dievcence nahodou som tu natrafila na Vas problem.Tak Vam troska poradim.Cokoladka natacam ich na kovove rurky,alebo ked nemas mozes na varesku.V lete je s nimi troska problem topia a lepia sa, to aj mne a zvlast v tych horucavach,ale troska sa da tomu predist.Po stoceni je najlepie ich hned naplnit a ulozit ich v nejakej papierovej krabici,ktora pohlcuje vlhkost(napr.od dezertu)pripadne ich dat do papierovych kosickoch.Tak aspon tolko nech sa Vam dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja uz mam pol roka v uzatvorenej nadobe uschovany grilaz a nic mu neni netecie .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Poradíte mi ešte, mám ich ukladať do nádoby vedľa seba alebo oddeľovať nejakým papierom?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja ich mam vedla seba a je to ok
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá, skúšala som robiť grilážové trubičky, išlo to celkom dobre na prvýkrát, ale keď trochu postáli, začali sa topiť a po niekoľkých dňoch sa mi to vôbec nepáčilo - na povrchu sa ten griláž topil. Viete mi poradiť prečo alebo ako sa dá tomu predísť? A ako dlho dopredu si ich môžem pripraviť? Podľa mňa tam nie je nič na pokazenie.