Gaštan.krém so šlahačkou do poťahovanej torty?
Pozrite si aj
reklama
reklama
ahoj, ja dávam šľahačkové,ale s čokoládou bielou ,ľadové gaštany, kofila..., s pyré som nerobila. Tortu naplním, boky riadne obtriem pudingovo maslovým krémom s korpusom a nikdy netieklo, nech sa darí. Mata
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
neli,maslove mantineli a dovnutra plnku gastanovu,celu tortu potriet tym maslovopudingovym,alebo parizskym kremom a mozes potahovat,nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem veeeelmi pekne za radu, idem na to
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte šikulky, prosím vás o radu.. Prvý krát mám robiť tortu s gaštanovou plnkou a našla som tu niekde recept: 500g gaštan.pyré + 500ml šlahačky a prášk.cukor + stužovač, tak sa chcem spýtat, či s ním nemáte skúsenosť, bojím sa totiž, že či tá šlahačka nebude pracovať pod poťahovkou (používam MMF), či sa to nebude odúvať, tiecť

Doteraz som nedávala nikdy šľahačku len tak vyšľahanú do krému...
Nemáte s niečim podobným skúsenosť?
Ďakujem veľmi pekne!!!!