reklama

Gaštan.krém so šlahačkou do poťahovanej torty?


reklama

Ahojte šikulky, prosím vás o radu.. Prvý krát mám robiť tortu s gaštanovou plnkou a našla som tu niekde recept: 500g gaštan.pyré + 500ml šlahačky a prášk.cukor + stužovač, tak sa chcem spýtat, či s ním nemáte skúsenosť, bojím sa totiž, že či tá šlahačka nebude pracovať pod poťahovkou (používam MMF), či sa to nebude odúvať, tiecťSmútok
Doteraz som nedávala nikdy šľahačku len tak vyšľahanú do krému...
Nemáte s niečim podobným skúsenosť?
Ďakujem veľmi pekne!!!! Zlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

klocik, Pi, 27. 05. 2011 - 18:13

ahoj, ja dávam šľahačkové,ale s čokoládou bielou ,ľadové gaštany, kofila..., s pyré som nerobila. Tortu naplním, boky riadne obtriem pudingovo maslovým krémom s korpusom a nikdy netieklo, nech sa darí. Mata

Sausen, Pi, 27. 05. 2011 - 19:38

neli,maslove mantineli a dovnutra plnku gastanovu,celu tortu potriet tym maslovopudingovym,alebo parizskym kremom a mozes potahovat,nech sa dari Kvietok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama