Falosna piskota
Pozrite si aj
Použiť ju môžeš. Ale ja by som na tortu použila predsa len radšej vylepšenejšiu piškotu s viac vajciami.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Skús olejovú,napr. na metrový koláč, je šťavnatá a nie je náročná na vajíčka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja tiež nepečiem dlho a pozri tu v diskusii olejove korpusy sú super a myslim že neni tam čo pokaziť mne sa s nadstavovaným nerobí dobre trusi sa mi.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Majka a dávaš tam akú múku? Mne sa trúsil piškót keď som dávala polohrubú. Do Bohušovho ide hladká. Robila som ho prvý krát na psp a bol perfektný. Na torty už len tento.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ved prave ze ten bohusov sa mi trusil:(
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
chcela som pozriet tie olejove korpusy,ale nenaslo mi to ....aha, mam to!!! dakujeeem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
inak ano je pravda s tym trusenim.....aj ja mavam poriadne nervy hlavne pri orechovom korpuse nastavovanom, ten sa poriadne neda prerezat vyvaluju sa z neho kusy korpusu a potom to vyrovnavam kremom.....Ale vsetci pytaju tento , tak moje nervy!!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Som zaciatocnik a chcem sa skusenejsich cukrarok spytat, ci mozem pouzit na tortu falosnu piskotu.Ci je vhodna a dobra alebo radsej nastavovanu piskotu od Bohusa? Aky je v tom rozdiel? Len v tych vajciach? dakujem