reklama

Falosna piskota


reklama

Som zaciatocnik a chcem sa skusenejsich cukrarok spytat, ci mozem pouzit na tortu falosnu piskotu.Ci je vhodna a dobra alebo radsej nastavovanu piskotu od Bohusa? Aky je v tom rozdiel? Len v tych vajciach? dakujem


reklama


reklama

Použiť ju môžeš. Ale ja by som na tortu použila predsa len radšej vylepšenejšiu piškotu s viac vajciami.

Skús olejovú,napr. na metrový koláč, je šťavnatá a nie je náročná na vajíčkaSlnko

ja tiež nepečiem dlho a pozri tu v diskusii olejove korpusy sú super a myslim že neni tam čo pokaziť mne sa s nadstavovaným nerobí dobre trusi sa mi.

mobana, Po, 19. 07. 2010 - 15:18

Majka a dávaš tam akú múku? Mne sa trúsil piškót keď som dávala polohrubú. Do Bohušovho ide hladká. Robila som ho prvý krát na psp a bol perfektný. Na torty už len tento. SlnkoSlnkoSlnko

chcela som pozriet tie olejove korpusy,ale nenaslo mi toSmútok ....aha, mam to!!! dakujeeem

adamira, Po, 19. 07. 2010 - 15:58

inak ano je pravda s tym trusenim.....aj ja mavam poriadne nervy hlavne pri orechovom korpuse nastavovanom, ten sa poriadne neda prerezat vyvaluju sa z neho kusy korpusu a potom to vyrovnavam kremom.....Ale vsetci pytaju tento , tak moje nervy!!!!!!

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama