Moju prvú krajku som robila zo sušeného mlieka, bol tu receptík od Ibrahima. Bola dobrá, aj pekná, ale nebola biela a chuťovo tam bolo cítiť želatinu. Potom som skúsila Modecor sweet lace, je fantastická, vonia vanilkou, krásne sa s ňou robí, dokonca keď mi ostane, dám ju do zatváracieho sáčku do chladničky a v pohode sa dá popužiť neskôr. Krásne sa dá zafarbiť a v rúre je to rýchlovka - nerobím to dva dni dopredu, ale až keď mám potiahnutú tortu, urobím si presne koľko potrebujem, keď jednu vyberiem z rúry, kým ju prilepím na tortu, vysuší sa mi v rúre ďalšia.... ani nestíham medzi tým ostatné ozdoby... treba si len odsledovať, kedy je ten správny čas na vybratie...Môžem len odporučiť.... aj keď cenovo je trošku drahšia, ako z mlieka....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte dievcata, chcela by som sa poradit...vcera som prvykrat skusala krajku s hmotou sugar dress...mozem povedat, ze sa mi s nou robilo velmi dobre a pekne sa mi z formy vybrala....co mi vsak na nej vadi je vona(( skor by som povedala, ze mi to dost smrdi chemiou...Myslite, ze to na torte nebude vadit? Urcite s tym mate podstatne viac skusenosti, ze ktoru hmotu na krajku sa oplati viac pouzivat. Je to velmi pekne, ale nie som zmierena s tou "vonou"....Dakujem pekne za rady