Ahojte.robila som čokoládový koláč (našla som ho potom aj na tejto stránke pod názvom grankový koláč http://www.tortyodmamy.sk/content/grankovy-kolac ).spodok koláča sa mi však akoby drobil a pri jedení bolo na spodu cítiť akoby kryštáliky skaramelizovaného cukru.cca tretinu múky som nahradila celozrnnou a namiesto kryštálového cukru som dala hnedý nerafinovaný cukor.mohlo byť toto príčinou?alebo bol problém niekde inde?
Ahojte.robila som čokoládový koláč (našla som ho potom aj na tejto stránke pod názvom grankový koláč http://www.tortyodmamy.sk/content/grankovy-kolac ).spodok koláča sa mi však akoby drobil a pri jedení bolo na spodu cítiť akoby kryštáliky skaramelizovaného cukru.cca tretinu múky som nahradila celozrnnou a namiesto kryštálového cukru som dala hnedý nerafinovaný cukor.mohlo byť toto príčinou?alebo bol problém niekde inde?