reklama

Domáca Mirror poleva


reklama

Hľadala som niečo na nete a našla postup na domácu mirror čokoládovú polevu. Možno niekomu pomôže, ja určite vyskúšam :-)

 

Pozrite si aj

Ja som už vyskúšala asi pred dvomi mesiacmi a som veľmi spokojná, chutí skvelo,je prekrásna a dobre sa s ňou pracuje- pozor chyby sa nedajú opraviť ako pri hmote :-). Smotana môže byť aj 33% vôbec to nevadí ale najlepšia je z Li..a , Ešte malá rada: tortu si nenechajte veľmi zachladiť lebo čokoláda rýchlo tuhne a po krajoch sa robia trošku nerovnosti ale chce to prax a pôjde to nech sa darí ,odporúčam :-)

aj ja som ju uz dvakrat robila, presne podla tohto postupu a poleva bola vyborna, kazdy si ju pochvaloval (ze to nie je ten presladeny fondan :D) a divil sa, ze je taka krasna leskla a ze sa nelame :)

chcem ju vyskusat spravit z bielej cokolady a pripadne zafarbit potravinovou, ale az v maji na svoju narodeninovu :)

Zdravím chcem sa spýtať dávali ste do polevy len toľko želatíny koľko ona ? Len tých 10 gramov ? Mne to totiž minule vôbec nestuhlo a neviem kde bola chyba. Vďaka :)

Ja som síce ešte neskúšala, len kúpila, ale Mirror poleva nikdy nestuhne :-) mám aj bielu aj jahodovú a vždy ostanú také lepkavé, nezatuhnu ako čokoláda

Gabima, Po, 08. 02. 2016 - 20:38

Zdravím Vás dievčatá!

chcem sa opýtať, či presne meriate teplotu ako na tom videu ? Ďakujem

Zdravím. Aj ja potrebujem presný recept. Potrebujem ju snehobielu. ďakujem.Hambím sa

 

 

Ahojte dievcata viete mi poradit ak chcem spravit polevu podla tohoto videa ale bielu treba niecim nahradit to kakao alebo ho len vynecham? v inych videach bol aj skrob v bielych polevach ale ci to od tohu nebude velmi huste zas... dakujem za radu

 

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama