dobošove rezy
Pozrite si aj
Ja na rezy karamel nedavam,.,polievam cokoladovou polevou.Ak karamel,mozno radsej na tortu a narazat.A vzdy este pridam do karamelu trosku vody a necham ho malicko vychladnut a az potom natieram.Vodu po troske pridavam,aby bola hustota asi ako med.Len nesmie byt velmi vychladnuty karamel,lebo sa nebude dat natriet.1000ks sa da zvladat,ja mam len jednu obycajnu spiralovu ruru ale plechov mam viacej.Ked peciem orpusy,tak len peciem,ked plnim,tak len plnim a ked krajam,tak krajam.Nerobim po jednom reze,to by sa asi stihat nedalo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja do karamelu dávam trosku masla,a na celu tortu robim karamel na 2x.S maslom to tak neláme,aj chuti lepsie http://www.tortyodmamy.sk/dobosove-rezy-0
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
skusim teda tak, uvidim, ako sa to podari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja tiez mam spiralovu ruru ale viac plechov a este mam teplovzdusnu ale tam peciem len suche pecivo a robim to tak ako doddy najskôr si popisem a podelim ake druhy upeciem a potom najskôr vsetko popeciem a potom vsetky plnim nakoniec len krajam a ukladam a suche sa snazim dokoncit do finalnej podoby skôr ako zacnem piect korpusy inak by som to nestihala ja casto peciem aj viac ako 2000 kusov a teraz na vianoce som mala dokonca viac ako 7000 tisic kusov to je môj rekord ale mala som 2 pomocnice no krajam si vzdy sama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
fuha ja som teraz piekla prvy krat na Vianoce a bala som sa mojich ubohych 500kusov a troch tort neviem si predstavit 7000 kusov a este popri skole v malom byte hlavne koli chladnicke mam sice svoju osobitnu a dost velku ale predsa 7000 by som asi nepopchala a ani balkon nemame takze duplom .....ste sikulka bez debaty.....to ste kedy zacala?....kde ste to ukladala?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mam na to miestnost takze nemam problem s ukladanim ale fuska to bola poriadna a zacala som okolo 9teho a makala som denne od rana osmej a do noci koncila som 22 teho druheho nad ranom o tretej
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja si to aj tak neviem predstavit.. to ako uz od 9-teho si robila tie rezy alebo suche? Kolko dni predom sa vlastne mozu zacat robit rezy? napr. na 500ks si treba rezervovat kolko dni?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a s cim ste zacala? asi nie s piskotami a kremami take suchsie vsak alebo ste si to zamrazial aby sa nepokazilo? a potom len vytiahla?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja sa nestačím čudovať ako to stíhate. Ja som tieto vianoce piekla omnoho menej ako píšete a skončila som s kolapsom organizmu na pohotovosti, takže som musela odvolať pečenie niekoľkým zákazníčkam, takže si neviem predstaviť ako to zvládate a ako vyzerá vaša domácnosť ? Veď musíte napiecť ešte pre svoju rodinu a kde je ešte upratovanie ?!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som piekla 40kartonov,neskore prichody z prace a pečenie do noci za 5 dni,na štedry den som myslela že už nevladzem ani žiť.kočky mame to ťažké!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne tak ako pisete.mame to tazke.mne zase trapil silny kasel,ale som to rozdychala.nasadila som svoje tajne zbrane v podobe caju z rumom,bilinkove caje a choroba musela ustupit,ved nemôzem sklamat.kolko domacnosti by bolo bez kolacov.ale rezi som tento rok vynechala.a dobre som urobila.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
piekla som najskôr len suche asi 1 tretinu vsetkych kolacikov takze cez 2000 kusov a nechodim do prace to je moja vyhoda co sa tohto tyka ja som totizto este 3 decembra odovzdavala svatbu 33 kartonov tyzden pauza a makala som dalej piskoty som popiekla za 2 dni plnky a plnenie dalsie dva dni a medzi tym som uz aj krajala ukladala mi sestra a bolo toho 60 kartonov a v kazdom 130 kusov ja krajam take mensie u nas to ludia tak chcu takze asi tak a na silvestra som odovzdavala uz dalsie 3 kartony a torticku krstinovu mam ju v albume teraz tiez uz idem krajat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No, myslím si, že nick nemáš vybraný náhodou. Si fakt šialená.
Ale máš môj obdiv. Len aby sa ti to neodrazilo na zdraví. Držím ti palce.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
obdivujem vas ste velmi sikovna a asi aj trpezliva
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Snimam pred Vami klobuk Salenka!!! Viete si to perfektne naplanovat a zorganizovať!!! A ze to skutocne stihate - to je teda riadna fuska, za to si zasluzite naozaj obdiv!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vam baby ale to nerobim bezne take mnozstvo to len na sviatky sa ludia blaznia a nick salenka mam odvodeny od mien mojich dvoch bab Sandra a Lenka ja som vzdy chcela cukraren s tymto nazvom ale kedze u nas je to nerealizovatelne tak aspon takto
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://www.youtube.com/watch?v=c2OhEuL103U&feature=related
nasla som perfektné vieo a je tam aj recept
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..Kisko, práve som dopozerala aj ja toto video. Je to perfektné, doteraz som nikdy presne nevedela ako sa to správne robí, len z popisu pri niektorých receptoch, ale toto je super.
Kitchima, ona dávala do toho karamelu ešte nejaký tuk, tak asi preto ho nemala hneď tuhý, si myslím.
Dobošové rezy máme aj my veľmi radi, ale nikdy som nerobila s karamelom, len s čokopolevou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčatá ktoré vedia po maďarsky, nedali by ste preklad receptu ako to robí tá žienka? Prosím!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pod okienkom je oznacenie CC,ked na to kliknes prelozi to vsetko do anglictiny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super.aj tak ten maly je tam najlepsi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jeee, dakujem za video
nabudece, sa mi to uz podari a potom hodim obrazok
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte cukrarocky. Robila som dobosove rezy, ale mala som strasny problem s karamelom. Rychlo som ho rozotrela po poslednom plate, isla som to krajat. Ale ono to v momente stuhlo, takze cele som to akurat dolamala a nie pokrajala. Vyzeralo to teda
A nadôvažok, nikomu tam ten karamel nechutil. Bolo to tvrde, davali si to z rezu dole. A to som si myslela, ze ake tu bude super, ked to vsade tak vychvaluju. Alebo som urobila nieco zle? Ma sa ten karamel este s niecim miesat? Dala som cisto iba upaleny cukor.
A este mam jednu otazocku, ako dokazete upiect povedzme 1000ks rezov? Ved ja som toto robila cca 3 hodiny a mala som z toho 30 kuskov. Mate speci truby, alebo 5 rovnakych plechov?...
Dakujem, papa a prajem stastny Novy rok