Dobošová torta - recept na klasický veľký plech
Pozrite si aj
reklama
reklama
bea26,ja robím korpus: 6 plátov po 3 vajcia./na papier,nechávam to odstáť tak ako vyberiem a až na druhý deň stiahnem papier/
Do bielkov dám štipku soli a vyšľahám,3 žĺtka, 3PL kryštálový cukor,vymiešam a pridám trochu horúcej vody, trochu olej, 3PL polohrubej múky,štipka prášok do pečiva,premiešam a potom ručne zamiešam sneh z bielkov.
Krém: robím z 1 L mlieka, 2 balíčky čokoládový puding,6PL hladká múka,1 vanilkový cukor,kryštálový cukor podľa chuti,10 dkg čokolády. Keď krém vychladne pridám vymiešaný margarín/hélia 2 ks/s trochou práškového cukru.Nech sa darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Robievam podla receptu od Bohusa, co sem dala tretinka
www.tortyodmamy.sk/content/prosim-o-pomoc-7
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem veľmi pekne. Pomohli ste.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte. Hľadám už dlho a aj som našla recepty na dobošové torty, ale všetky recepty sú tak na okrúhlu tortu. Ja by som potrebovala ak má niektorá z vás recept na dobošovú tortu, ale klasický veľký plech.
ďakujem.