reklama

dilema


reklama

Ahojte žienky,mám dilemu,v poslednej dobe sa mi ozývajú záujemcovia čo chcú dobošku,ja som ich zásadne odmietala s tým že dobošky nepečiem,no začal vo mne vŕtať červíček že čo ak by som to skúsila Hambím sa Hambím sa no prešla som tu recepty aj je ich tu dosť všelijakých pravých aj nepravých.A tu sa teraz neviem rozhodnúť,aký recept by bol pre mňa ktorá som dobošku ešte nerobila ten najlepší aby som to zvládla bez sĺz?????budem Vám strašne vďačná ak mi pomôžete Bozkávam Bozkávam Bozkávam Bozkávam Bozkávam

Pozrite si aj


reklama


reklama

Korona, Po, 10. 01. 2011 - 19:18

pravá dobošová torta je tá čo ti odporúča Kisko, ale keď si dobošku ešte nerobila skús len s čokopolevou, aj tá je výborná. Vyplazený jazyk

Kisko, Po, 10. 01. 2011 - 20:17

Samozrejme je vyborná aj s cokoládou,aj ja robim s karamelom iba na zelanie Chichocem sa Úsmev

Ahoj..ani ja som nerobila dobosku ale nakoniec som skusila pre kamaratku... Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa ale robila som valkane cesto-miesene...uz inu ani nebudem robit...aj sa dobre robilo aj boli vsetci spokojny a ze chutila lepsie ako doboska z cukrarne...ale urcite poradia aj skusenejsie ako som ja... Objímam Slnko Objímam Slnko Objímam

Judit, Po, 10. 01. 2011 - 19:27

Ked budes mat cas, tak mi prosim posli recept do mailu, alebo mi hod link, kde ho najdem. Dakujem Úsmev

Zakulka, Po, 10. 01. 2011 - 19:26

presne toto isté som sa tu chcela spýtať asi pred týždnom, robila som totiž mamine to srdiečko posledne, a nakoľko maju u nas v rodine radi dobošku všetci, tak som ich chcela prekvapiť, tak som sa pustila do receptu, kde je napísane Dobošová torta - lahodna chut dobošovej torty, ktora sa neda zameniť so žiadnou inou. Môžem osobne povedať, že bola chyba že som sa neopytala a dobošku tak skoro robiť nebudem - ale ide o toto: recept je výborný, len dva platy som musela hodiť do koša, lebo som to davala sice na papier na pečenie, ale pri doboške nestači ani to, takže predtym som to musela namastiť a pomučiť aby sa dalo ľahko cesto dať dole, poviem ti že som spravila 8 plátov, kedže išli dva do koša, tak som dorabala ešte z 3 vajičok. Ked to mam zhodnotiť, tak som sa narobila ako kon, a to bolo len obyčajne srdiečko, ale prvykrat je prvykrat a som poučená. Sú tu oveľa skusenejšie cukraročky ako ja, ktorým to ide od ruky, takže to moje prve beriem s rezervou. Iba som ti napísala to, čoho by si sa mala vyvarovať. Ostatne som mala všetko OK, aj krem bol vyborny, takže radosť som spravila. Iba karamel som nedavala, nakoľko to išlo do poťahovej torty. Úsmev

ivča, Po, 10. 01. 2011 - 19:27

aj ja som prvú dobošku robila podla receptu otialto,bola to gulaná doboška,a veliká dobrota Slnko Slnko Slnko

Judit, Po, 10. 01. 2011 - 19:29

Ja som robila podla Irminho receptu, skuste ho pohladat, urcite tu je. Mne ho poslala Adrianas. A bola fakt uuuuuuzasna. Ale je s tym vela roboty, takze ju robim len obcas.

Dada25, Po, 10. 01. 2011 - 19:36

ja som piekla prvú dobošku s cesta, ktoré sa vaľká a nikdy viac, tá mi nezmäkla ani po týždni. Potom som skúsila podľa receptu od Irmy a musím povedať, že bola úžasná a nieje ani taká zložitá ako vyzerá. Odporúčam.

xxmzlxx, Po, 10. 01. 2011 - 21:59

Tak teda Vám strašne moc ďakujem,rozhodla som sa že skúsim tú čo sa vyvaľká,potom napíšem ako dopadla Veľký úsmev Veľký úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama