Dezerty - zlatá bodka každej hostiny
Pozrite si aj
reklama
reklama
Supeeeer, vdaka Kamilka, uz aj si idem objednat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Uz ju mam preluskanu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kniha je super.
Som rada, že ju JOŽKA doniesla na stretko na Sliači.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja ju mám - super recepty....., ale málo ich je
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja ju mám - super recepty....., ale málo ich je
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku. Prináša vám 29 skvelých receptov tých najlepších šéfkuchárov : Igora Čehyho, Marcela Ihnačáka, Braňa Križana, Jara Hladíka, Mariána Harciníka , Jakuba Reimitza, Ivana Ralbovského , Tomáša Zapletala a Jožky Zaukolcovej, ktoré si môžte pripraviť sami alebo osobne pod dohľadom osobností slovenskej gastronómie priamo na kurzoch. Nájdete v nej jednoduché sezónne dezerty, ale aj veľmi rafinované elegantné dezerty na špeciálne príležitosti, či famózne torty a recepty na ručne robené čokoládové pralinky.
Kniha receptov školy varenia je určená všetkým nám , čo sa chceme stať šéfkuchármi vo svojej kuchyni a radi prekvapujeme svojich blízkych zaujímavými nápadmi. Pre svoje pekné grafické spracovanie s nádhernými fotkami dezertov a tiež samotných postupov je vhodná aj ako darček pre vašich priateľov , alebo ako zberateľský kúsok. Objednať si ju môžte na www.PreGurmanov.sk