reklama

Dezerty - zlatá bodka každej hostiny

Kamila , 30. 04. 2012 - 21:17

reklama

Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku. Prináša vám 29 skvelých receptov tých najlepších šéfkuchárov : Igora Čehyho, Marcela Ihnačáka, Braňa Križana, Jara Hladíka, Mariána Harciníka , Jakuba Reimitza, Ivana Ralbovského , Tomáša Zapletala a Jožky Zaukolcovej, ktoré si môžte pripraviť sami alebo osobne pod dohľadom osobností slovenskej gastronómie priamo na kurzoch. Nájdete v nej jednoduché sezónne dezerty, ale aj veľmi rafinované elegantné dezerty na špeciálne príležitosti, či famózne torty a recepty na ručne robené čokoládové pralinky.

Kniha receptov školy varenia je určená všetkým nám , čo sa chceme stať šéfkuchármi vo svojej kuchyni a radi prekvapujeme svojich blízkych zaujímavými nápadmi. Pre svoje pekné grafické spracovanie s nádhernými fotkami dezertov a tiež samotných postupov je vhodná aj ako darček pre vašich priateľov , alebo ako zberateľský kúsok. Objednať si ju môžte na www.PreGurmanov.sk

Pozrite si aj


reklama


reklama

trnko, Ut, 01. 05. 2012 - 13:19

Kniha je super. Áno Áno Áno Áno Áno
Som rada, že ju JOŽKA doniesla na stretko na Sliači.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama