crema pasticcera
Pozrite si aj
?? ved to je len puding. Urcite to nedavaj priamo pod potah. Skusobne si uvar tretinovu davku a sama najlepsie uvidis.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je to puding tak ako ty napisala spagi tento krem sa pouziva len na male torty kde ide len cerstve ovocie na vrch,mmmf ty drzat na tom nebude(mozno na malej ano)ale poschodovej sa ty to cele prepadne.jedina moznost je ze ten puding vyslahas z maslom a mas krem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja ho robim ale davam tam dve maslá je to velmi chutný krem a ked to nechaš stuhnut sa neprepadne neboj a v pohode aj pod potah
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj,Katulik ma pravdu je to puding no s maslom je z neho dobry krem aj pod potahovku,len je dobre najprv si ho odskusat, ja ho robim podla tohto receptu a zatial sa mi vzdy dobre podaril,http://www.webareal.sk/formy-na-pecenie/6-RECEPTY/34-Cukrarsky-krem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem vam,velmi ste mi pomohli
Vyskusam ho rasdsej v sobotu pre nas .... a uvidim ako sa s nim robi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A aká múka sa tam dáva?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tu v nemecku sa vsetko robi len s hladkou. Inu tu poznaju len "od remesla". Tento recept mi dala talianka,a robi sa tiez s hladkou. Zevraj vyborny...no ja ho budem skusat az v sobotu...Potom napisem aky je
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja zijem v taliansku do toho kremu bez masla treba pridat vanilku (a az taky dobry nieje) nieje nad slovensky vanilkovy krem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja zijem v taliansku do toho kremu bez masla treba pridat vanilku (a az taky dobry nieje) nieje nad slovensky vanilkovy krem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja zijem v taliansku a recept na crem ma od pasticiere...
7 zltky
7 lyzic muky(moze byt aj muka ryzova)
7 lyzic cukru
1 citron
liter mlieka
postup:cukor a vajicka vymiesat,pomaly pridat muku,potom zohrejeme mlieko so supkou citronu.nakoniec vsetko spolu zmiesame a nechame trochu varit.s vychladnutym kremom plnime akekolvek torty alebo aj zakusky...dobru chut
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte cukrarky

Pozna niektora s vas "crema pasticcera" ( 3 zltkov,6 PL cukru, 3 PLmuky, 500 ml mlieka )? Zakaznicka mi dala tento recept, ze je to velmi dobra plnka....
Da sa na to potiahnut MMF ? Ja mam robit na pondelok poschodovu a nie som si ista ci sa mi to bez masla "neprepadne" (aj ked to vystuzim)
Vopred srdecne dakujem
Prajem pekny den
Veronika