Zmrazené ovocie do torty /tvarohovej/.
Pozrite si aj
Skušala ti takéto niečo, vraj e to dobré, ovocie sa tým posype a aono to tu štavu vsiakne
http://www.cukrarskepotreby.cz/cze/produkt.html/jedle_produkty-ostatni_…
určite to maju aj na Slovensku, len teaz neviem kde
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No veď to je to, čo potrebujem
, ale neviem to vôbec nikde nájsť
. Vraj s tým robia profesionálny cukrári, ale v internetových obchodoch som to nenašla /aspoň nie v tých, čo prezerám-majú reklamy na tejto stránke/
.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Práve som si prezrela obchodné podmienky na tej stránke-že keď mi nič iné nezostane, že objednám od nich. Sánka mi o zem trepla
, keď som zbadala poštovné:od 250 kč !!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Od 250 Kč a to šte na slovensku zaplatíš znovu nejakých 8 EUR. Ja som pred pár mesiacmi chcela objednávať z Čiech, al som si to hnď rozmyslela...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No veď to...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
opýtaj sa vetvičky kedy bude objednávat z tej stranky pisala že ide, možno ti to stihne prist a poštovne bude omnoho lacnejšie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem katulik111, ty máš skvelý prehľad
, už aj idem kontaktovať vetvičku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja neviem,ale ak mozem pridat svoj nazor,ak by si nenasla co hladas ja by som ho normalne dala varit s cukrom a priada zlaty klas ci co to tam mate a bola by z toho zelatinka,take naplne tu bezne predavaju aj hruskove,malinove,ci jablkove davaju sa aj do pajov a v kombinacii so slahackou a tvarohom je to bozske a netrapila by som sa:0)nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No presne! Nejaká alternatíva mi dobre bodne
, veď som premýšľala aj nad týmto, len namiesto Zlatého klasu som chcela vyskúšať tortové želé
, no neviem čo by z toho mohlo byť - ešte som neprobovala
alebo možno škrob, kukuričný, zemiakový
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, práve od tial idem objednávat, ak to chceš napiš ahoj /vetvička/ a cena 40vydel asi 24,5 plus asi 1,5poštovné ahoj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, trochu som na teba pozabudla
. Pokiaľ si ešte neodoslala objednávku, pekne prosím
, dopíš mi tam ten prípravok. Peniažky pošlem na účet ,keď mi dáš info.
ďakujem...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja dávam do plnky ešte zamrznuté a nič tomu nieje
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som to raz vyskúšala a celý korpus mi pod ovocím namokol, skoro vôbec sa to nedalo jesť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
treba dať tak,že plnka,ovocie,plnka a potom korpus
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja keď robím schwartzvaldskú tortu tak tam varím štavu z višní, ktrú zahustím solamylom a do toho pridám višne, ktoré sa mi tým pekne obalia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No aspoň jedna skutočná skúsenosť
, už som sa bála, že budem len naslepo experimentovať
...ďakujem za tip.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte šikulky
. Obraciam sa na Vás s problémom
: chcem manželovi na budúci mesiac piecť tortu, do ktorej použijem tvarohovú plnku a jednu /možno viac/ vrstiev mrazeného ovocia /drobné lesné plody/
. A tu začína problém, keď použijem zmrazené ovocie, pri roztápaní sa začne topiť a vsakovať do korpusu
, čo bude fuj! Ak ho nechám roztopiť na papierovej utierke, zostane také spľasnuté
. Takže ako nato? Máte nejaký trik? Rozmýšľala som nad tým, čo by sa stalo, ak by som ho uvarila v želé, ktoré sa používa na povrch toriet
? Na dortomanii som našla toto http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?f=219&t=10949&sid=6b544142cb58…, ale u nás asi nikde nezoženiem... 