reklama

Zmrazené ovocie do torty /tvarohovej/.


reklama

Ahojte šikulkyVeľký úsmev . Obraciam sa na Vás s problémomSmútok : chcem manželovi na budúci mesiac piecť tortu, do ktorej použijem tvarohovú plnku a jednu /možno viac/ vrstiev mrazeného ovocia /drobné lesné plody/Úsmev . A tu začína problém, keď použijem zmrazené ovocie, pri roztápaní sa začne topiť a vsakovať do korpusu Vyplazený jazyk , čo bude fuj! Ak ho nechám roztopiť na papierovej utierke, zostane také spľasnuté Váľam sa od smiechu po podlahe. Takže ako nato? Máte nejaký trik? Rozmýšľala som nad tým, čo by sa stalo, ak by som ho uvarila v želé, ktoré sa používa na povrch torietHambím sa? Na dortomanii som našla toto http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?f=219&t=10949&sid=6b544142cb58…, ale u nás asi nikde nezoženiem... Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Zlomené srdce No veď to je to, čo potrebujem Tlieskam , ale neviem to vôbec nikde nájsť Plačem . Vraj s tým robia profesionálny cukrári, ale v internetových obchodoch som to nenašla /aspoň nie v tých, čo prezerám-majú reklamy na tejto stránke/Smútok .Slnko

Zlomené srdce Práve som si prezrela obchodné podmienky na tej stránke-že keď mi nič iné nezostane, že objednám od nich. Sánka mi o zem trepla Prekvapenie Prekvapenie Prekvapenie , keď som zbadala poštovné:od 250 kč !!!Chichocem sa

Od 250 Kč a to šte na slovensku zaplatíš znovu nejakých 8 EUR. Ja som pred pár mesiacmi chcela objednávať z Čiech, al som si to hnď rozmyslela...

opýtaj sa vetvičky kedy bude objednávat z tej stranky pisala že ide, možno ti to stihne prist a poštovne bude omnoho lacnejšie

Zlomené srdce ďakujem katulik111, ty máš skvelý prehľad Tlieskam, už aj idem kontaktovať vetvičkuVeľký úsmev

Sausen, Št, 20. 05. 2010 - 18:01

no ja neviem,ale ak mozem pridat svoj nazor,ak by si nenasla co hladas ja by som ho normalne dala varit s cukrom a priada zlaty klas ci co to tam mate a bola by z toho zelatinka,take naplne tu bezne predavaju aj hruskove,malinove,ci jablkove davaju sa aj do pajov a v kombinacii so slahackou a tvarohom je to bozske a netrapila by som sa:0)nech sa dariKvietok

Zlomené srdce No presne! Nejaká alternatíva mi dobre bodne Áno Tlieskam, veď som premýšľala aj nad týmto, len namiesto Zlatého klasu som chcela vyskúšať tortové želé Chichocem sa, no neviem čo by z toho mohlo byť - ešte som neprobovala Mrkám alebo možno škrob, kukuričný, zemiakový Hambím sa

Ahoj, práve od tial idem objednávat, ak to chceš napiš ahoj /vetvička/ a cena 40vydel asi 24,5 plus asi 1,5poštovné ahoj

Zlomené srdce Ahoj, trochu som na teba pozabudla Plačem . Pokiaľ si ešte neodoslala objednávku, pekne prosímÚsmev , dopíš mi tam ten prípravok. Peniažky pošlem na účet ,keď mi dáš info.Slnko ďakujem...Kvietok

sio, Št, 20. 05. 2010 - 18:26

ja dávam do plnky ešte zamrznuté a nič tomu nieje

Zlomené srdce Ja som to raz vyskúšala a celý korpus mi pod ovocím namokol, skoro vôbec sa to nedalo jesťVyplazený jazyk

sio, Pi, 21. 05. 2010 - 15:22

treba dať tak,že plnka,ovocie,plnka a potom korpus

Lubicek, Pi, 21. 05. 2010 - 16:59

Ja keď robím schwartzvaldskú tortu tak tam varím štavu z višní, ktrú zahustím solamylom a do toho pridám višne, ktoré sa mi tým pekne obalia.Kvietok

Zlomené srdce No aspoň jedna skutočná skúsenosťTlieskam, už som sa bála, že budem len naslepo experimentovať Chichocem sa...ďakujem za tip. Slnko Objímam

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama