Źivnosť
Pozrite si aj
Tak toto by aj mňa zaujímalo?!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...je to unavne vybavovanie...potrebujete priestory...nestaci ,ze to budete robit v kuchyni ..nepovolia...hygienici stale nedaju pokoj..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A čo teda všetko k tomu treba, alebo nevie niekto stránku, kde by som sa to dozvedela? Vlamonka, si mi dala chrobáka do hlavy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Lia ja o tom uvazujem uz dlhsie... nejako som sa nevedela odhodlat... no teraz som nastartovana...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prejdite na nové diskusné témy, "viac" a na "všetko ostatné" strana 13 "podnikanie"a tam nájdete podrobnejší popis dúfam že som pomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte baby, robit na zivnost je kopec byrokracie,ktorý treba absolvovat, co sa tyka hygieny, pripravte si pevne nervy, ale nakoniec to cele usilie stoji za to, chvalabohu, cukrarcina na Slovensku ma perspektivu. Pripravte sa na nezmyselne nariadenia a este nezmyselnejsie zakazy, vyplyvajuce z legislativy, na nespocetne kontroly a v mnohych pripadoch doslova buzeraciu, ale nie je idealne zamestnanie, vsade su nejake prekazky, alebo hlupi ludia...
Na vyrobnu potrebujes vyhovujuce priestory, najlepsie a najpovolanejsie info ziskas na prislusnom RÚNZ(hygiena). Dalej je potrebne mat prislusne vzdelanie, resp. certifikat o odbornej sposobilosti(to sa da ziskat aj kurzom, ÚPrace tiez robia rekvalifikacne kurzy), dalej kazdy, kto prichadza do styku s potravinami musi mat skusku z odbornej sposobilosti a zdravotny preukaz, atd.
Robim distribuciu a chodim po cukrar.vyrobniach, vsade maju roboty vyse hlavy, nik sa nestazuje na ziadnu blbu krizu. Uz mi dokonca na jednom mieste ponukli aj robotu:).
Takze drzim vam palce a zelam vsetko najlepsie!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
olafka, pokiaľ nebudú dodávať do obchodov a robiť iba na objednávku tak žiadna buzerácia nehrozí, robím to šiety rok a úplne v pohode, všetko som tu už viackrát písala ( aj viki to upresnila ) nebojte sa ísť do toho, držím
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
baby a hygienici musia robit kontroly aj ked chcem piect len doma na objednávky??
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Samozrejme že nie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
lydia tak ak som to pochopila správne ked chcem robit len doma na objednávky tak si vybavím živnost a možem pokračovat tak ako doteraz??
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj Lydia. Poslala som ti mail , prosim , mozes mi odpovedat?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
veva máš pravdu, ja mám pokladňu a nemusím sa báť že ma niekto natre, platím si odvody a tak sa roky počítajú do dôchodku, mám kočky čo mi pomáhajú tie volám podľa objednávok a platím ich keš.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak si ma potešila už sa len rozhodnút či sa mám do toho pustit,aby som náhodou nezarobila menej ako sú výdavky.Lebo teraz je také obdobie,že neviem kde mi hlava stojí a inokedy je zasa toho málo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vlamonka zatiaľ mi nič neprišlo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte baby ...ma niektora z Vas zivnost , ale pecie len v byte , alebo rodinnom dome? Velmi pekne prosim o radu...co by som k tomu potrebovala?
